Kagit guzel kagit varliklari gelirleri guzel borcunuda oduyor ceviriyor.sikinti yok.mal toplu ondada sikinti yok haberler bekliyor.hersey olumlu.yalniz gordugum kadariyla baski var ve sagipleri.biraz mimli.sngyo dan.hayirlisi artik defter degeri 8 kagit 3 lerde 10 yapip halka arz yapsinlar sngyo nun borcunu odesinler.
bist düzelse gidecek te...... kytd....
Amin inþaallah, kardeþim
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Þuccçcçjcuc
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
borsada bir kural vardýr beklentiler satýn alýnýr beklenti gerceklesince satýlýr bu beklentiyi almýyor veya onceden haber alanlar 2.60 dan zaten alýp 3.40 dan verdiler o bakýmdan ben kendi adýma haber gelince taban bekliyorum olmazsada once 2.60 ardýndan 1.90 lara gelis 3 yýldýr takip ederim alýr satarým ama halka arzdan beride zaman zaman takip ettigim oldu hep ayný terane hep ayný terane ve hep ayný seyler 6 olcak 7 olacak 4.65 i 1 defa gordu halka arzdan beri birdaha da cok zor belki %300 bedelsiz falan verirse anca gorur oralarý ..once sahipleri ney onu bilmek lazým avm nin parasýnýn buna hicbir katkýsý olmayacak bana gore alavere dalavere ile dogru sngyo ya aktarmaca ...yatýrým tavsiyesi falan degildir yýllardýr bu sirketi ve sahiplerinin yaptýlarýný yatýrýmcýyý duzdugunu ezberledik artýk kendime gore fikrimdir .
Yer Ýmleri