Bilanço gelmiş
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço gelmiş
Pek anlamam, bilançodan ama...bana az gibi geldi..hayek üstadım iyi yorumlar...
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Faaliyet ve Satışlar artmış sadece kar düşük bence iyi başkası için kötü müdür bilemem...
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
Charles Bukowski.YTD
Belki bilerek düşük gösterilmiştir,millet atlamasın..hatta satsın...biraz daha toparlayalım,diye düşünmüş olabilirler...1,90 a çekip,10 a fırlar,belki...ne ergen üzülsün be de eskiler...demi ama...
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Twetter borsa spekülatörü ayhan öztürk de burada diyorlar. Maliyet 2.90 _ 3
Almanyada bugün çıkan haberin linki
https://www.hessenschau.de/wirtschaf...rkauf-100.html
bir kısmının google çevirisi Almanca bilen daha doğru çevirebilir..
Neckermann-Areal, Frankfurt'un en büyük ticari alanlarından biridir. Posta sipariş şirketinin iflasından sonra bir Türk yatırımcı saldırdı ve büyük planlar yaptı. Şimdi her şey satılacak.
Volker Siefert tarafındanNeckermann posta siparişi şirketi çoktan gitmişken, 2014 yılında Türk Sinpaş Grubu Frankfurt'un Fechenheim bölgesinde 24 hektarlık bir alan satın aldı. İşletim şirketi OSWE Gayrimenkul ile, o sitede bir uluslararası ticaret merkezi oluşturmak istedim. Ama şimdi şehrin en büyüklerinden biri olan ticari alanın satışı başlıyor.
Türk ticaret portalı businessht.com.tr'de şirket niyetini açıkladı. Orta vadede satmak istemediler, Haziran sonunda söylendi. Ancak şimdi birden fazla satın alma teklifi olduğu için görüşmelere katılmak istiyorsunuz.
Bekliyoruz. Bence şirketi satmak daha mantıklı. Piyasa değeri kadar tapu harç vergi ödeyebilirler
Yer İmleri