Batýk kardeþ hisse tavan yaptý in çin top oynuyor burada...sana zahmet gün sonu takas ile alan satani atabilirmisin. ...
Batýk kardeþ hisse tavan yaptý in çin top oynuyor burada...sana zahmet gün sonu takas ile alan satani atabilirmisin. ...
Serboooo
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Kademe analizi
Genel takassss
evet yarin kardeslerin eline birakiyorum nasipse...
kardesssler bakin burdan acik yaziyorum, beni oyalamayin %7-8 yukardan islem yapin elinize verecegim. uzatmayacagim bu sefer, iskonto yaptim size... bu kiyagimida unutmayinaslinda yapmam bilirsiniz
ama makro ekonomik veriler kotu !!!!
Asla yatýrým tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
bizde biliyoruz bu kagýdýn butun mal varlýklarýný hesaplarsan 15 tl civarýnda olmasý gerektigini yýllardýr oldumu olmadý halka arz olalý 5.5 sene oldu 2.72 den halka arz oldu bu senenin enflasyonunu da koy ustune resmi enflasyon %65-70 de ..2.72 nin ustune %65-70 i koy ne eder 4.40-4.60 eder ..yani halka arzdan alan biri bu hisse 4.40 altýnda kaldýkca hala zararda ..5.5 yýlda doviz kurlarý desen %320 yukseldi ..yahu kardesim doviz kazanmýyor mu sirket .5.5 yýlda hic mi buyumedi bu sirket ? ee o zaman fiyat niye surunuyor ..cunku temettu yok bedelsiz yok karý paylasmýyor beklentiler fiyata yansýmýyor gelen karlar fiyata yansýmýyor hicbir zaman cunku patron duzenbaz ona baglý spek duzenbaz ..spek culsuz parasý yok ..hicbir paralý buyuk spekte bu kagýda girmiyor bu bakýmdan giren parasýz spekler de patronla anlasmadýgý icin ancak 1 tl yukarý tasýyýp gelene gidene veriyorlar bu hisseyi galip ozturk cevik kardesler kaldýrýp cok yukarýlara tasýyabilir ancak ..simdi soyluyorum 3.05-3.20-3.45 ..3.45 i gecerse %1 ihtimal 3.80-4 aralýgý ný gorur...bu hisse hicbir zaman ederini bulamayacak boyle git gele yýllarca devam edecek patron ve spekteki bu kafa olduktan sonrao bakýmdan yok 6-7-8-10 lira diye kendinizi kandýrmayýn derim ...5.5 yýldýr bir halt olmadý 3 yýldýr takip ederim haber akýsýna gore hep 1 tl lýk hareketler yaptý buda sadece onlardan biri .hadi eyvellah
Kimse yok midir?![]()
Gjllþl
Yer Ýmleri