Ýnþallah yarýný bekler bir daha devre keserse kredili ve acýkcý yasaðý gelir.
Eyvallah hocam
Kademeler çok çok sýð, fiili dolaþýmda hepi topu 3,5 milyon kaðýdý var, 4 tl den hesaplasanýz 14 trilyona fiili dolaþýmdaki tüm malýný alabiliyorsunuz, ondan sonra ver elini uzay
Nasýl gözden kaçmýþ böyle bir kaðýt, mal varlýðý vs de baya saðlam baya dolu dolu hani, faaliyet raporunu inceledim defter deðeri 20 küsürler çýkýyor rapora göre.
Zamanýnda kent var aslan var diyoduk, sýð kaðýtlardý, bu onlardan da sýð, þirket deseki 60 milyon euro ve üzeri bir rakama sattým dese 1 hafta tavan kapatacak potansiyeli var.
Ekþýn olsun diye biraz aldým, inþallah haber de çok bekletmezlerde, kaç aydýr bunalýp daraldýðýmýz borsa da biraz ekþýn yaþarýz yeniden![]()
Yazdýklarým SPK Mevzuatý ve diðer yasal mevzuat gereði hiçbir þekilde Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
semsiye formasyonu pompalaniyor...ytd.
Aðustos ayýnda almanyadaki bu avm nin sahibi olan þirketin yüzde 4,88 hissesini 3,5 milyon euro ya almýþlar, yani bu þirketin deðeri 71 milyon euro çýkýyor ve bu þirketin yüzde 73 ü srvgy nin, hakkatten hem çok ilginç hem de çok varlýklý bir þirketmiþ, nasýl gözden kaçmýþ hayret...
Yazdýklarým SPK Mevzuatý ve diðer yasal mevzuat gereði hiçbir þekilde Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Kastýnýz ben isem, benim yazdýðýmda 3,20 lerde idi, þuan da 3,21 ve bunun neresi nasýl pompalama oluyor?
Üstelik 3,5 milyon lot hissesi var, 2-3 bin alayým derken 3-5 kademe kalkýyor, çok sýð diye de zaten yazmýþým,
Hangi foruma gidip 2-3 kelam yazsam hemen birileri hisse pazarlýyorlar vs býdý býdý baþlýyor.
Peki o zaman þirket avm yi 70 milyon euro ya sattým derse sizinki ne olacak peki? Mal sattýrmak mý?
galipmi bulaþtý buna.... bu sinpaþçýlarýn...
Galibin böyle sýð bir tahtaya gireceðini sanmýyorum.
gördüðü zirveden yani 4 ten dönme noktasý teknik olarak 3,20 lere tekabül ediyor, haber beklentili olduðu için 3,10 lara kadar da esnemesi sýkýntý olmaz. Ama buralardan artýk dönmesi lazým, en kötü ihtimal buralarda yataya baðlayýp haberi buralarda karþýlamasý gerekiyor.
Bakalým ne yapacaklar
Yer Ýmleri