Sen atýp tutma.Deseydin 3.30 larýn altýna alýþ yazdým,ha o zaMmmman belki anlardim.Sistemde o anki fiyatýn 10 kademesini görüyorum.zaten fiyatlarda kademe kademe sirayla6 gitmiyor ki.bazen 3-5-8 kademe fiyat atlýyor.ben bugün 3.30 lara kadar gördüðümde kademeler bostu.Sen daha alta yazdiysan o zaman goremem.Hayýrlý iþler sana...
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
1- Sabahki paylaþýmýma bakýn bakalým,3.31 e kadar kaç adet alýþta bekliyormuþ....
2- Ben dedim mi satacaðým ama alan yok,satýþ koy demiþsin...4.40 maliyet var.ne satmasý,senin gibi cengaverler çýksýnda alýp süpürsün diye bekliyorum...
3-Sen speksin herhalde...
Kademe görebilen ender borsacisin... Bu ozelligini gozden kacirdim ozur dilerim !!! Nasil olurda bir borsaciya ender verilen bir ozellige sahip oldugunu gozden kaciririm ???
Seninle polemiðe girmeyecegim sn. batik ???
3.35'e 30-50.000 farketmez satisini bekliyorum, aktiften aliciyim bunu bil yeter, satmak istersen ok [emoji6]
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!
10 liraya gelirse belki o zaman satarým...Þimdilik 2 ay gündüzlerimi gecelere çevirten ,bir ton zarar da olduðum hisseleri hiç mi hiç satmaya niyetim yok....Tekrar söyleyim maliyet 4.40....
Bence haftaya güzel olacak.Benden sana tavsiye ,alacaksan daha da yükselmeden al.Ben bugün saat 16:00 saularýndan sonra 150 tane 3.37 den iþyatýrm olarak aldým.Bilgine...araþtýr istersen....Hadi bakalým Allah a emanet ol kardeþim....
Ayný gemideyiz sn. batýk???
ayrýca siz benim yazýmý tam okumamýssýnýz bence ??? Orada bir arkadaþ birisi 30.000 lot satýþ yapsa hisse 3 liraya düþer dedi !!!
Bende dedimki ; bir ky olarak ben 3.20 - 3.40 aralýðýndan 100.000 lot almak için bekliyorum, alis yazdim demedim. Bu isler artik o kadar kolay degil dedim.. Sozumun arkasindayim, o rakamlara gelsin aktif olarak alacagim ok !!!
Beklentinin oldukça yuksek oldugu bir yerdeyiz
ARTÝ sn. Batik bugun de dunde tahta 3.37 maalesef gormedi bilesiniz
Ha pardon 3.47 diyecektim.Bir yandan payitaht dizisi bir yanda sen olunca böyle olur.Eee ne de olsa karþýmýzda senin gibi 100 binlikci ky olunca.😃
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri