resim yükleyemedim![]()
resim yükleyemedim![]()
Ne kadar doðru hiç bilmiyorum, twiter de þöyle bir paylaþým var;
https://twitter.com/hissedensenet/st...16703977742337
Yazdýklarým SPK Mevzuatý ve diðer yasal mevzuat gereði hiçbir þekilde Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
ykb dün tüm gün boyu bugünde ilk seans tahtayý baya baskýlýyordu, ama ikinci seansla beraber savulun battal gazi geldi moduna girdi, tahtayý resmen kazýmaya baþladý, hayýrdýr inþallah...
Yazdýklarým SPK Mevzuatý ve diðer yasal mevzuat gereði hiçbir þekilde Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
yarýna kaldý kýrýlým 350-335
Yine bu cuma son dakikalrda haber gelirmi acep.Hafta sonu geçmek bilmez o zaman.
Baþlýyor mu ne 40 GEÇERSEK HIZLANIR
Geçen cuma seans bitimine doðru gelen haber: Þirketimizin Almanya Frankfurt'ta bulunan dolaylý iþtiraki konumundaki Oswe Real Estate GmbH hisselerinin satýþýna iliþkin olarak 03.10.2018 tarihinde bu platformda yapmýþ olduðumuz açýklamada bahsi geçen görüþmelere taraf olan gruplardan birinin teklifi kabul edilmiþtir. Ancak halen kesinleþmiþ ve karþýlýklý mutabakata baðlanmýþ akdi bir iliþkimiz yoktur.
Adamlar zaten kendilerine gelen teklifi kabul etmiþler. 70 milyon euronun altýnda olacaðýný sanmýyorum. Bakalým bu akþam inþallah yüksek rakamlý satýþ üzerinden bir haber gelir.
Avoddan neyi eksik? fazlasý var
Yer Ýmleri