piyasadaki tüm malý toplasam bu hale gelmem mümkün deðil kardeþim...acayip aç gözlü adamlar.. ulen bu saatten sonra daha ne uðraþýyon mal toplamakla mal sende ucu bizde..neden korkup satacaðýz uyuz herif..
piyasadaki tüm malý toplasam bu hale gelmem mümkün deðil kardeþim...acayip aç gözlü adamlar.. ulen bu saatten sonra daha ne uðraþýyon mal toplamakla mal sende ucu bizde..neden korkup satacaðýz uyuz herif..
Yazdýklarým SPK Mevzuatý ve diðer yasal mevzuat gereði hiçbir þekilde Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Devre kesmesin diye sindire sindire gidiyor gaza 2 seans basacak herhalde.
En geç yarýn saatlik grafikte bir kopma daha yaþayacaðýz
yarýn artýk elimizde mi yoksa tavanda mý patlayacak...
Bende býktým sattým bunda ekmek yok 47000 bin kim aldýysa patron hayýrlý olsun mal sende artýk
Originally Posted by Mnbb Yazýyý Oku
Halk yatýrým benim unutma ya bata ya cýka senin soyadýn celikse benimki arslan kurul kaydýna aldýrcem gerekirse hisseleri o kasadaki gecmiþ yýl karlarýný beraber bölüþcez avni çelik
Ben demedim mi bu kadar kesin sert konuþmayalým yarýn ne olacaðý belli olmaz þimdi yarýn ki hareket kesin yukarý..Mnbb kardeþim sana da hayýrlý kazançlar
Bugün þöyle bir kafayý çýkardý 3.96'yý gösterdiler haber gelmeyecek diye tekrar geri çektiler...
Yer Ýmleri