Satýlmasýn hersene daha degerlenir bence satýþa sevinmek yanlýþ aktif büyüklüge katkýsý cok düþmesse adam degil
Satýlmasýn hersene daha degerlenir bence satýþa sevinmek yanlýþ aktif büyüklüge katkýsý cok düþmesse adam degil
Borsada beklentili hisse alýnýr bu hikaye bitmez
Size istinaden yazdým zaten usta iki gün önce orda konusmustuk
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok iç açýcý görünmüyor eðer bir haber gelecek olsaydý sanýrým þimdiye kadar gelirdi gelmediðine göre eke verme olabilir diye düþünüyorum bu kaðýt 2 ile 2.4 arasýnda düþünülebilir kimseye al sat diyemem. Asla Y.T.D.
Içime kurt düþtü gece gece okuyunca nedir son durum yarým aðýz biþeyler yazýlýyor forumda haber geciktikçe satýþ haberi gelmedikçe vazmýgeçildi satýlmasa daha iyi olurdu gibi yorumlarý okuyorum
Evet aktif büyüklüðe faydasý var ancak kendimce þuna yatýrým yaptým
Avmden gelecek kira tutarý satýlmasýndan gelecek paranýn faizinden az avrupa eksi faizde
100 bin euro kredi alsanýz 101-102 ödeniyor on yýlda durum böyle olunca gayrimenkul kira subvansiyonu ve kiracý gelirinden öteye gidemiyor belli petiyotlarda gerekli revizyonlar yapýlmadýkça gayrimenkul deðer kazanmasý bir yana deðer kaybediyor
Yk nýn Stratejisinin bildikleri bir piyasada oluþan nakiti daha iyi deðerlendiriceði düþüncesideyim
Bu amaçla satýþtan gelecek nakitin hissede deðer kazanýmý temmettü ve yeni yatýrýmlara kaynak olacaðý için kýymetli ve vazgeçilmez olduðundan yanayým
Orda yýllar içinde deðer kaybetme riski olan ve gider kalemini artýracak bir gayrimenkulün satýþýnýn þirket açýsýndan mantýkýlý olacaðý kanaatindeyim
Tabi baþka baþka düþünce ve Stratejileri olabilir yk nýn onlarý yaþadýkça göreceðiz inþallah hisseye olumsuz yansýyacak düþünceler deðildir
YATIRIM TAVSÝYESÝ OLAMAZ
Bu ne heyecan azcýk sabýrlý olun ya..adam(!) iþini yapýyor..yazmayacaðým dediðim için yazmýyorum![]()
Günlükte 4.25 altýna düþtü destek kýrýldý izlenimini verdi 4.25 üzerine atmamýz lazým sonrasýný söylemeye gerek yok
Kedinin fareyle oynadýgý gibi oynuyo benle alýþ yazýyom hop 4.20 satýþ yazýyom 4.13 4.10 altýnýda vermiyo bu neyin kasmasý
Yer Ýmleri