ben satýnca dusmus hala gelmedi mi satýs haberi satýs haberi gelicek diye birde satmadýk derlerse haralde yine .250 ye geri doner
ben satýnca dusmus hala gelmedi mi satýs haberi satýs haberi gelicek diye birde satmadýk derlerse haralde yine .250 ye geri doner
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
Hadi bastýn tam bas 3.86 bekliyoz sen sat alýcýn benim
Hadi 3.95 te neyin nesi ya batarýz ya cýkarýz
Eee hadi bas kuzucugum bas bekliyoruz 300 ila 500 lotla korkumu olur avm satýldý iþte neyi bekliyon daha 20 trilyon üstüde kar acýklayacan bu neyin kasmasý
Ýlla kurul kaydýna aldýr hisseleri mahkemeye basvur sermaye piyasasýna þikayet et davalýk olalým öylemi
Düþeceksen düþ cýkacaksan cýk dansöz gibi kývýrýp durma sana hergün para basmaktan usandýk adam gibi oyna
Biride yazmýþ tvt te haber olumsuz vs herkesin maliyeti 4.20 üzeri oldu 10 bin lotla düþüyorsa 100 bin lot koysa 5 taban yapar kendi düþünsün kendi gyo sunun degeri düþüyo %14 halka acýk gerisi kendinde bu yýl olmaz 2020 olur ama olacak snpgy kurtarmak isterse kurtarýr degilse devlet alýr faiz vermek hoþuna gidiyorsa bizi baglamaz fakirleþen kendisi bizden 40 gider ondan 40 trilyon vs düþtükce alýcýsýyýz
100 bin lot oldu aman yarabbim o alýþlarý ben karsýlamasaydýn 4.20 den bugune senet dahada düþerdi ama bizde sona geldik avni abi benden bu kadar alým son mermi 3.69 a kadar sonra bende tükendim parada bekliycez artýk
Yer Ýmleri