Bilanco'dan ekstra biþey beklememek lazim. Ne olumlu ne olumsuz , cunku portfoy belli, gelir belli gider belli.
Bizim icin onemli olan satýþ konusunun seyri !!
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!
Bilanco'dan ekstra biþey beklememek lazim. Ne olumlu ne olumsuz , cunku portfoy belli, gelir belli gider belli.
Bizim icin onemli olan satýþ konusunun seyri !!
geçen yýl ki konsolide olmayan 3 aylýk kar 2.122.476 TL
http://www.servetgyo.com.tr/assets/p...31-03-2016.pdf
geçen yýl ki konsolide olan 3 aylýk kar 2.554.995 TL miþ.
http://www.servetgyo.com.tr/assets/p...31-03-2016.pdf
Bakarken dikkatimi çekti,bir ton geçmiþ yýllar karý var...Birazýný benim gibi bahtsýz bedeviye, Çöldeki kutup ayýsýna verse, ne olacak...
Bu iþtirak konusuna bir de kira getirisi açýsýndan bakalým !!
2014 : 14.393.000 : 2.80
2015 : 21.468.000 : 3.20
2016 : 40.220.000 : 3.70
[Kur icin yil sonu baz alinmistir, bu bazi ufak hatalar olusturabilir ama onem arzetmiyor]
2014 : 5.200.000 €
2015 : 6.700.000 €
2016 : 10.900.000 €
kira geliri var. Bu hesaba gore benim dusuncem artan kira gelirleri ile 15 yýl orani baz alinirsa 165.000.000 € gibi bir satýþ bedeli olmalý diye düþünüyorum.
(Normalde avrupa faiz oranlari goz onune alindiginda kira geliri x 20 yil gayet normal) ama o kismi da isletme giderlerine sayip, kafadan 15.000.000 € da iskonto yaparsak - sallama rakam bu
Satýþ bedeli min 150.000.000 € olmali. (Buraya normalde frankfurtun gobeginde avrupa merkez bankasinin yaninda havaalanina 20 km mesafede ve 3000 konut yapilabilecek bir arsa oldugu dusunulurse) bence min. rakam olur.
150 milyon € yaklasik 600 milyon TL bir satýþ bedeli bu sirketin su anki piyasa degerinin 180 milyon TL oldugu varsayilirsa , þirket hisselerinin nasil bir potansiyel taþýdýðý daha net anlaþýlýr.
Yeterki satis ile ilgili olumsuz bir durum olmasin. Þimdilik bu kadar
Finans yatýrýmdaki adamýn satýþlarý hoþuma gitmedi.
Sanýrým olumsuz bir haber var ve içerden bilgi aldý.
Temettü vermeme haberi gelmeden önce de hisse 4.20 den 2.98 yaptý.
Mnceden haber alanlar sattý.
Yakýnda çýkar kokusu.
Size katýlýyorum.Aylardan beri toplayan degilmiydi.ne oldu da satýþa döndü.😡Bir kerede olsa benim yüzüm gulmeyecek mi arkadaþ ya.Hangi hisseyi alsam hep hüsran.😡
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Allahým,þu mübarek günün hatrýna,bizlerin yüzlerini güldür......Dürüst patronlar ve speklerle karsýlaþtýr...........Kandilimiz mübarek olsun inþaallah....
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Kandiliniz mübarek olsun
Þu mübarek günde orkideme en içten sevgilerimi sunuyorum...3.44,43 ve 42 de 4400 adetlik alýþlarý iptal et ,sonra da soluðu 3.15 de al...4-5 bin lotla hallet bu iþleri ne ala.....Þu anda durum pek açýcý deðil 3.30 da 10 bin alýþ var,diðerleri kifayetsiz....Ha onu da bir anda gümletebilir tabiii.
Yer Ýmleri