Bugun ne bonkör masallah 4.18 e kadar verdi alýma devam o vereyi ben alayi gün içi iyi kýzdý 4.16 yakar birazdan
Bugun ne bonkör masallah 4.18 e kadar verdi alýma devam o vereyi ben alayi gün içi iyi kýzdý 4.16 yakar birazdan
Bo topal eþegin semerinde altýn kesesi var yoksa eþþek para etmez sahibide biliyo yükün degerini kayýp ettiklerini arýyo görende eþek aranýyo saný yo ama biz semerdeki keseden yanayýz
Spek kardeþim, sana sesleniyorum:
-Tuttuðun yol yanlýþtýr, küçük yatýrýmcýdan almak isterken lotlarý bycýlar dadandýlar. Sen tahtada görmüyor musun yabancý alýþlarýný daha ne duruyorsun, Avni Beyden azar iþiteceksin...Adam topla dedi sen daðýtmaya baþladýn, bak mnnb bile tekrar almýþ..Bilanço dönemi gelmiþ, satýþ görüþmeleri devam ediyor...Biliyorum satýþ açýklandýðý gün tavan tavan gideceksin ama o zamana kadar çok kiþi toplanacak hisse baþýna bu saatten sonra herkes satýþý bekler olmadý bilançoyu bekler..En geç 17.30dan sonra tavan bekliyorum senden..Býrak almak isteyip alamayanlar düþünsün...Bugüne kadar yanýltmadýn teknik olarak, saðol..
Satýþ olma ihtimali ne dir.
Satýþ olursa fiyat ne olur.
Syn mezedu.
E2003 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanýmýz hayýrlý olsun beklenen son yaklastý bugunde 4.31 asagýya salarsan elinde mal kalmaz ey spek alýþlar geceden kademelere 5 bin adet olarak girildi ya ver ya al endeks olmuþ 120 sen hala 60 endeks tesin senin yüzünden baya bi fýrsat teptik en akýlcý cözüm pirim yapmýþ hisselere buradan girmek yerine senin gibi 60 bin endeksinde takýlý kalmýþ hissede kalmak bütün gyo lar uctu kuyas avgyo ozgyo peker gyo yenigimatgyo algyo klrgyo daha sayayýmmý sen böyle yaptýkca daha cok dikjat cekiyon endekste kaybettiðimi senden almadan gitmek yok 1 tavan yaptýn verdik 2 tavan yaptýn verdik sýrada 3. Ve sýn tavan diyorum cünkü bu tavanýn dönüþü olmayacak artýk senden gelecek haberi nasadan alacagýz uzay yolu göründü
Panik yapma ey nasa uzaydaki gördüðün cisim srvgy
Yer Ýmleri