Saatlikte güzel bir flama var tam da tavaný görüyor ama speðimiz az olsun siz biz olalým diyor
Saatlikte güzel bir flama var tam da tavaný görüyor ama speðimiz az olsun siz biz olalým diyor
KAR NE GELÝR ACABA
GM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mezedu. Tahminin var mi
GM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vergi dairesi meçhul ne desek boþ iyi geleceði kesin, aslýnda þu anda çok da birþeyler paylaþmak doðru olmayabilir arkadaþlar ister istemez etkileniyor, fakat bir baþka bilgi paylaþayým çok önemli mi þu saatten sonra bilmiyorum...malum almanyadaki ticari mülkün bir bölümü göçmenler için sanýyorum devlet adýna 2012'den 2018 sonuna kadar kiralanmýþtý...þimdi o alanlar da gerçek amacýyla kullanýlacak bana göre satýþýn en önemli gerekçelerinden biri de bu diðeri ise bu alan içerisinde kalan boþ alanýn deðerlendirilme potansiyeli idi daha önce yazdým 40 dönümdü yanlýþ hatýrlamýyorsam
gün sonu neredeyse düþen endekste % 5 yapmýþ dünden primli hisse ve takip eden 2 üye 2 ziyaretçi![]()
spek sanat icra ediyor grafiksel anlamda her þey hazýr..yalnýz olay tersine dönmez inþallah..tec. coþkun kurbaný olmayalým da..
4 üye 8 ziyaretçi emrehazýrcý yok sattý mý ki
Yer Ýmleri