-
Guzel...tebrikler
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
emrehazirci
bende elimdekinin yuzde 40 ni verdim. Kalan yuzde 60 la yola devam
gm 8 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o ho, karı gören kaçıyor...neyse arkadaşlar herkes nasibiyle önemli olan zarar etmeyelim...
-

Originally Posted by
mezedu
o ho, karı gören kaçıyor...neyse arkadaşlar herkes nasibiyle önemli olan zarar etmeyelim...
[emoji38] daha gider bu kagit ..spek dokumaci gibi. İlmek.ilmek dokuyor..cok gordum.bu harekrtleri ben...ama.iste kar edince .birazini cebe atmak istiyor insan
-
Saatlikte dört basamaklı merdiven yaptı bu merdivenin sonu nereye varıyor bilmem ama çok canlar yanacak kesin
-

Originally Posted by
emrehazirci
Bir zamanlar ben 3.5 maliyetli idim kar rakamı cok az satmam isabet olmuş kademe kademe cok güzel satım yerim oldu şunu söyliyeyim 4.30 a gelmesi süpriz olmaz beklenti bitti tv de avni bey almanyada sanayileşme vs konuştu satış iptal demekki tahminim bu adamlar 3.80 e kadar basıp 1 yıl daha süründürür bu az karın üzerine satışta iptal oldu yeni alıcılarla görüşecegiz derse vay ki vay
-
Satış iptal olsa taban olurdu.patronlar bunun daha ekmeğini yediğini düşünmüyorum.
-
Bugunki takaslarda.ne olmus bakan var.mi..
-
Tüm yorumlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri