Marbaþ falan girdi tahtaya açýða satan spek alaný cezzalandýrýp aþaðýdan koymaya çalýþýyor ya da bu senaryoya oynuyor
Marbaþ falan girdi tahtaya açýða satan spek alaný cezzalandýrýp aþaðýdan koymaya çalýþýyor ya da bu senaryoya oynuyor
EURO olmuþ 6.50 TL eksik deðerleme fiyatýndan satýlsa 80.000.000 EURO ederi 520.000.000 ki kimse göstermelik bu deðerleme fiyatýndan teklifi kabul etmez bir de tok satýcýysa kabul ettiðine göre cazip bir fiyat olsa gerek ben diyorum ki en az 100.000.000 eurodan aþaðý olmaz..durduðu fiyata bak...ölü fiyatý 4.50 olmasý lazým
Sert hareket geliyor
Mesir macunu atom ginseng ancak kaldýrabildi, tahtayý
He he he zoruna gitti tabii ki ben yazýnca mortingen
þimdi gelelim oyuna, eðer mal boþaltmak isteseydi bizim angut bugün teknikçi avlama yoluna giderdi ve 4.04 geçildi izlenimi uyandýrarak "biliyorsunuz milletin elinde algoritmik robotlar sinyal veriyorlar eðer 4.04 geçilseydi sinyaller teknikçi yatýrýmcýlara iletilecek" hisseye alýþ gelecek böylece mal çýkmak isteyen s******** rahatlýkla 3-5 deðil 1000er lot mal çakacaktý...bu durumu kullanmadýðýna göre mala kimsenin yanlýþlýkla dahi girmesini istemiyor..
bunlar kendilerini çok akýllý zannediyorlar ancak yaptýklarýnda zerre kadar zeka yok...þöyle düþünün karþý tarafýn elini görerek poker veya bildiðiniz bir kaðýt oyunu oynuyorsunuz kazandýðýnýzda da oyunu kazandým deme gafletinde bulunuyorsunuz...
Bu arada vermeyeceklerdi kararlarýný deðiþtirmiþler temettü kararý çýkmýþ 2.768.016 TL ancak onu da kasým 2019'da alacakmýþýz 0,05 tl...Allah bereket versin...
Yer Ýmleri