Birazcýk hareketlenelim
Birazcýk hareketlenelim
mnnb NERDESÝN KARDEÞÝM YOKSA DENÝZGYOYA MI GEÇTÝN TAMAMEN
Son düzenleme : mezedu; 10-05-2019 saat: 14:45.
Dzgyo hisse senedi 2019 favorisi gecen yýl mayýs da 4.30 görmüþ her yýl al sat yapan ortalama %50 kazanmýþ bekleyen içinde son 5 yýlda 1.74 den 3 lira olarak %80 kazanmýþ borcsuz ve kira getirisi olan avm ler ve en önemlisi bodrum projesi ve banka satýþý ile hissenin gyo sektöründe favori olmasý an meselesi sermayesini kayýtlý 1 milyona yani katrilyon yükseltti nitelikli yurt dýþý yatýrýmcýya 900 milyar yani trilyon sertifika satýþ izni aldý bence þirketi nakit yönünden güçlendirip pd degerini büyük bir ihtimal bedelli %2000 civarý sermaye artýrýmýna giderek sektörde yýldýz olmak %90 oraný bankanýn elinde bedellide en cok parayý kendisi kor kasaya bunuda sertifika ihracýndan karsýlar yanlýþsa yanlýþ deyin zamanýnda dogan gazete için analiz yaptýk 20 olur dedik güldüler ha bizde dayanamadýk 8 den sattýk ayrý mesele ama burada tek korkutan bankanýn satýþ iptali degilse bu yazýmý saklayýn 10 yýl bekleyen 100 bin lotla 3 trilyona para demez
Marj 3.62-3.80 arasý ve hacim þu an için diyelim 156.000 eðer sadece satýcýlar olsa idi 10 kere taban yemiþti..
Endeksi de çok güzel kullanýyorlar da endeksi seçime hazýrlýyorlar binali yýldýrým kazanýrsa sokaklara oynuyorlar
"Bir ben kaldým bir ben kaldým Tenhasýnda gecenin avutulmamýþ ben" sözler yusuf hayaloðlu þarký Ahmet KAYA aktör pardon kurban BEN.... yalnýz býraktýnýz beni...
Buradayým sayýn ortaðým artýk yazacak heves kalmadý. 6 aydýr bir geliþme yok isyanlardayým.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
Yer Ýmleri