Vallahi çatlatýrlar yeter yawww
Vallahi çatlatýrlar yeter yawww
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
Arkadaslar þikayet etmiþler indes ve burdan uzaklastýrma aldým cevap yazamadým þunu bilin yeter snpas bedelli yapacak bedelli kýsýtlamalý olacak parasýda almanya avm satýþýndan gelecek tv reklamlarý izliyorsunuzdur ve istanbulun marka degeri secildi sinpas þikayet etmeyin kimse zarar görmedi 4.70 lerden 5.13 ler gördü sabredin demeyecegim önerim var burada yýllarca boþa kürek cektik gecen investe bantas dedik milleti uyardýk oradan attýlar ve 1.55 den 2.12 geldi iþgs dedik yükseldi bu srvetgy 9 aylýktada zarar acýklar baskýlý kagýt bunda hareket 2020 mart döneminde sinpasla iþi bitince olur favori hissemiz eukyo 1.30 lar yer yaptýve ekimde 8 tirilyon üzeri kar bekleniyor öneri içermez þikayet edene kýzarým ytd degildir
Sayýn mezedu ve digerleri özür dilerim instram takip edin beklerim mezedu sayýn abim sen biliyorsun beni herkese selam
Mnnb özlettin kendini bir meraba deyip kaçtýn sandýk bir elin parmaklarý kadariz zaten selamlar
Portföyde 3 hisse ile yola devam iþgs eukyo servtgy ama servet cok az 13 bin falan al sat yapýyodum arada verecegim umudum kalmadý yabancýda sattý buralarý beklerken neler gitti ytd degil ama kazanma zamaný endeks 100 bini gecti el para destelerken biz cene suyunda beste yaptýk yeter artýk
Aleyküm selam ortaklar .
Mnbb abi kendimce , hedef belli avm satýþý... ne kadar gecikirse portföy deki hisse o kadar artar elime nakit geçtikçe almaya çalýþýyorum filmin sonunda ya herro ya merro artýk orasý kýsmet asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
Kesin mnbb satmýþtýr çünkü hisse çýkýþta
Yer Ýmleri