sabah ki haberden ne anladýnýz Allah aþkýna niyetleri ne acaba
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda SONME.E ve SRVGY.E paylarý 17/01/2020 tarihinden (seans baþýndan) itibaren 31/01/2020 tarihine (seans sonuna) kadar açýða satýþa ve kredili iþlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamýnda getirilen tedbirler; pazar deðiþimi ve diðer nedenlerle uygulanacak olan açýða satýþ ve kredili iþlem yasaklarýndan ve brüt takas uygulamasýndan ayrý olarak deðerlendirilmelidir. Piyasa yapýcýlý sürekli iþlem yöntemiyle iþlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat iþlem yöntemi uygulandýðý süre boyunca piyasa yapýcýlýk faaliyeti yapýlmaz.
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
klasik mide bulandýrma operasyonu.talipli çok ama görüþmeler henüz olumlu sonuçlanmadý derken, ayný zamanda görüþmeler sürüyor ,yeni tekliflerde geliyor diyorlar.yersen)))))
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
dýþardaki lotlar sýnýrlý. beklenti büyük. yýllýk kira getirisi belli. almanyada faiz yok. gayrimenkule aþýrý talep var. insanlar kira getirisi için gayrimenkule yatýrým yapýyor. bu ortamda Frankfurt merkezindeki bu yere deðer biçmek zor.30 yýllýk kira getirini baz alsak bile gayet tatminkar bir satýþ deðeri ortaya çýkar.
😥😥Bu firmanýn Frankfurt'taki OSWE Alýþ Veriþ Merkezi hikayesine çok inanmýþ ve sabýrla 1,5 yýl pizisyon taþýmýþ idim. Þimdi hikâyenin sonuna gelindiði anlaþýlýyor. Satýlýr yada satýlmaz, ancak 81 Milyon Avro, yaklaþýk 520 Milyon TL bir aktif firmaya eklendi. Sermayenin tam 10 katý vir deðer artýþý söz konusu. Aklýma Turker Proje hissesi geliyor....
Öznel düþünce ve görüþlerimdir. Al, sat, tut ya da baþka bir tavsiye deðildir....
Yer Ýmleri