Hisse baþý 20 tl satýþ geliri olan kaðýda bak?Hala 13.70 lerde ilginç baya
Hisse baþý 20 tl satýþ geliri olan kaðýda bak?Hala 13.70 lerde ilginç baya
Bizim ky da enteresan gider 2 lira etmeyen kaðýdý 50 liradan alýr hisse baþý 50 lira eden kaðýt var onu bedavadan almaz?
bu iþler algýlama meselesi![]()
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
bu nasýl iþ yaww birde aþaðý devre kesti sanýrsýn mallarýna el konulmuþ .. Mis gibi fiyattan satmýþsýn ofislerini iþte...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
acemi ayak oyunlarý .yersenbu pilav daha çok su kaldýrýr
![]()
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Bu gösteriyor ki tahta, tahtacý tarafýndan tas tamam kontrol altýnda bizim gibi bir kaç kiþi vardý dökemedi artýk bundan sonra kafasýndaki ne ise o fiyatý göreceðiz. Hiç bir yatýrýmcý yanaþmýyor veya yanaþamýyor. Haberin içeriðine dönecek olursak satýn almada öncelikli hak belediyeye aitmiþ ilginç bir detay , belediye ayný fiyatý verirse pat diye alýyor ..
belediyenin yada baþka bir þirketin ayný deðer üzerinden alma hakkýnýn olmasý güzel ve mantýklý bir uygulama.benimde kendimce düþündüðüm bir fikirdi.böylece þaibeli satýþlarýn önü kesilmiþ olur.bu sistemin türkiyede de olmasýnda fayda var.filmin 2. kýsmýný görmek için beklemeye devam![]()
emlak ile ilgili haber sitelerinde bizim iþ ile ilgili tek haber yok. veya ben bulamadým.
Yer Ýmleri