%20 gibi bir vergi verilse 85 mil Euro para kalýr 85 mil Euro *6.56 dersek 557 mil tl yani 10 .7 tl temettü daðýtýlabilir
%20 gibi bir vergi verilse 85 mil Euro para kalýr 85 mil Euro *6.56 dersek 557 mil tl yani 10 .7 tl temettü daðýtýlabilir
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Eline saðlýk By Ben, hesap netleþmiþ oldu.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
satýþ fiili olarak tamamlanýp para kasaya girmediði için net þekilde satýldý olarak kabul görmediði için emlak sitelerinde satýldý diye yorumlar yapýlamamaktadýr![]()
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Olabilir , mantýklý bir yorumBekleyeceðiz artýk
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
hesapta küçük bir düzeltme yapayým.þirketin yarýsý satýldýðý için satýþ tutarý içinde maliyet hesabý yaparken 45 mil euronun yarýsýný dikkate almak gerekir
sonuç itibariyle iyi bir yatýrým yapmýþlar.
Bu baskýnýn tek nedeni var o da çaðrý fiyatý?Bakalým spk satýþ fiyatýný baz alýrsa ne yapacaklar?
Yer Ýmleri