Gönderim Tarihi:30.12.2016 18:37:39
Bildirim Tipi:DUY
Yýl:
Periyot:
Özet Bilgi
Likidite Saðlayýcý Atanmasý
Ýlgili Þirketler [SRVGY] Ýlgili Fonlar [] Türkçe
BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar Bizim Menkul Deðerler A.Þ.'nin, Borsamýz Kolektif Yatýrým Ürünleri ve Yapýlandýrýlmýþ Ürünler Pazarý'nda iþlem gören Servet Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. (SRVGY.E) paylarýnda 6 ay süre ile likidite saðlayýcýlýk faaliyetinde bulunmak için yaptýðý baþvurusu Borsamýz Genel Müdürlüðünün 30/12/2016 tarihli onayý ile uygun görülmüþtür.
Bu çerçevede, Bizim Menkul Deðerler A.Þ. SRVGY.E paylarýnda 02/01/2017 – 02/07/2017 tarihleri arasýnda likidite saðlayýcý olarak faaliyet gösterecektir.
Bu haberin üzerinden 5 ay geçti.Bizim menkul piyasa yapýcýlýðý anlamýnda tek adet alýþ,satýþ yaptým diye þu ana kadar bildirim yapmadý...Hep yapmadým diye haber bildirdi.....Burda anlaþmanýn sona ermesine 1 ay kaldý....Yine hiçbirþey yapmadan süklüm,büklüm bekleyecek mi.....Ya da kan gövdeyi götürecek mi?Kanlý bir meyden muhaberesi görsek de adrenalimiz yükselse.....
Bu iyi biþey ellam .Pp sýkma canýný herþey güzel olacak
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üç beþ aydýr takip ettiðim diðer hisseler zirve yaptý,düzeltmesini yapti,tekrar zirvesine geldi,bu servetimiz surunmeye devam....Neyse beklemesini de biliriz....
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Çalý arkasýndaki arkadaþlar, likidite saðlayýcý ile anlaþýp ,anlaþma süresi içinde bir iþlem yapmamak ,anlaþma kurallarýna uygun mudur?
Bilen arkadaþlar cevaplarsa sevinirim.Hayýrlý ramazanlar...
Þþþttt ,çalý arkasýndakiler uyudunuz mu yoksa....Ses verin....Beni bu vahþi orkide çiçeði ile yalnýz býrakmayýn...
Sayýn Hayek,buradamýsýn...Gün boyu 3.20 de 25000 bin adet alista bekleyen sen miydin????
Yer Ýmleri