Sayýn hayek teþekür ederim bilgi için.
Ben borsada haþir neþir degilim malum þirkete çalýþan bir aile dostumuz var o aldýrdý bize 12 civarýnda.
Bazý þeyleri telafüz etmek yasallara aykýrýdýr ama ben umutluyum.
Y.t.d.
By Ben , servet 1 Nisanda bir üst N1 guruba geçecek yorum nedir. Selamlar.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
Yorum yapacak bir durum yok ,hesaplamayý yapmýþtým, Frankfurt belediyesi alým önceliðini kullanmadý.almanta rekabet kurumu onay süreci sonrasý ibraz iþlemi yapýlarak mevcut parsel bölünecek,Ýnterxion ayný sektörde olan amerika borsasýnda iþlem gören büyük bir firma ile birleþti,mevcut durumda oswenin yarýsýný bu þirkete satmýþ olduk,
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Virüs nedeniyle Almanya’daki süreç biraz uzayabilir ama son tahlilde satýþ olayý kesin en geç yýl sonu itibariyle mevcut kurlarla vergisi ve satýn alma maliyeti düþtükten sonra kasasýna net 90 mil Euro 12 TL hisse basý nakit giriþi olacak,
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Bu hesaba göre oluþan kar daðýtýlabilir yada %25 vergi verilip kalan kýsým bedelsiz daðýtýlabilir
Yer Ýmleri