Arkadaþlar bu tahtacý arkadaþlar ne yapmaya çalýþiyor acaba?
Saðýr sultan bile duydu bunlarin kendi hesaplar arasý iþlem yaptýðýný.
2 bin 3 bin lot taþýyan ky dýþýnda kimse kalmadý tahtada.
50 bin 100 bin taþiyanda eþek degil buralardan satar tahtacý olayý biliyorda yatirimcý karambole tahtaya dalmýþ deðil..
Y.t.d
Þirketi aradým yatýrýmcý iliþkileri süreçte bir sorun olmadýðýný söylediler.Para yatacakmý bugün diye sordum bu açýklamalarý kapta yapýyoruz diyo sanki devlet sýrrý?
Dün biri tivitýrda para geç gelcek vs yazdý bende elimdeki 3-5 lotu sattým, sonra baktým yazdýklarýnýn hepsini geri silmiþ, bende sattýðýmý geri alayým dedimde lotum azaldý...
Sabýrla beklemeye devam, hele ki endeks böyle puslu durumda iken, beklenecek güzel bir liman diye düþünüyorum
Yazdýklarým SPK Mevzuatý ve diðer yasal mevzuat gereði hiçbir þekilde Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Birileri kasýtlý manipülasyon yaptý galiba.Hayýr arkadaþ bir sürü kaðýt var baþka ne derdiniz var bunla uðraþýyorsunuz.Dert nedir gerçekten anlamýyorum bu kaðýt zaten 14 lerden geldi buraya daha ne istiyolarki dýþardaki 3-5 lota mý?Sngyo tavan git onla uðraþ.sngyo bun bu satýþtan faydalanmasý için kaðýdýn temettü daðýtmasý lazým ki bu baskýnýn tek nedeni o geliyor insanýn aklýna.Kimsede giremiyo muhtemelen çünkü lotlarýn hepsi toplu.Bakalým akþam kap haberi gelicekmi yada ptesi?
Þaka gibi sngyo iþtirak tavan,satýþý yapan sürünüyo...
Kademelerde 31 ci eleman gitmiþ 25 ci eleman gelmiþ
31 ci eleman genelde tahtayý yukarý sürüyor, 31 i çekip çekip attýrýyor kademeleri![]()
Yazdýklarým SPK Mevzuatý ve diðer yasal mevzuat gereði hiçbir þekilde Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
2 nisan itibariyle evraklar teslim alýnmýþtý.almanya rekabet kurulu listesinde henüz degerlendirmeye alýnmamýþ görünüyor.önünde 5 baþvuru daha var.1 ay içinde baþvuruya cevap zorunluluðu var. buna göre haftaya sýra bizim dosyaya gelir sonraki haftada karar çýkabilir .benzer þekildeki bir gayrimenkul alým baþvurusu icin olumlu karar verilmiþ .ay sonunda olumlu bir haberin ardýndan ifraz iþlemi yapýlacak bu sürecinde 2 hafta süreceðini varsayarsak mayýs ortasý 90 mil euro hesaba girmiþ olur .biraz daha sarkma olursa mayýs sonunda bu iþlemler nihayete erebilir. sabýrlý yatýrýmcýlara bol kazançlar
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Yer Ýmleri