Son tahlilde eldeki verilere göre daha önceki arastýrma sonuçlarýmýzdan da görüldüðü üzere belediye engeli sözkonusu deðil ,3 hafta içinde rekabet kurulu onayý gelecek 1-2 haftalýk ibraz iþlemleri bitiminde kasamýza nakit girmiþ olacak . Þirketin 2 yolu var 1 bu satýþtan dolayý oluþacak kar rakamýný daðýtmak yada bedelsiz vermek,sinpaþýn mevcut yapýsý nedeniyle nakit giriþine ihtiyaç var .avni bey aklýný peynir ekmekle yememiþse servet gyo ait nakit gücünü ne sekilde hangi kýstaslara göre sinpasa aktarabileceðini bilecek kapasitededir,
Hangi yöntemlerle sinpaþý toparlayabileceðine bakarsak ; 1: sinpasta makul bir bedelli yapýlmasý ( bu durumda halka açýklýk oraný çok yüksek olduðu için diðer ortaklarda ellerini taþýn altýna sokmuþ olurlar ki Çelik ailesi için en mantýklýsýdýr)
2 — avni bey hayýrsever kimliðiyle %95 oranýna sahibi olduðu Servet gyo daki sýnýrlý sayýdaki %5 lik ortaklarýný üzerek sinpastaki büyük çoðunluðun mutluluðu için sinpaþýn elindeki ticari üniteleri satýn alarak sol cebindeki parayý sað çekine transfer edebilir)))))) böylece neredeyse tamamýna yakýn hisselerine sahip olduklarý Servet gyo yu söðüþleyerek Sinpaþ yatýrýmcýlarýný mutlu edebilirler ))))
3—kasada oluþacak 600_700 mil TL kar rakamýný çaktýrmadan çuvallara doldurup sinpaþýn kapýsýna býrakýp robin Hood misali sinpaþýn borçlarýný kapatabilir ,
4—hiç biri)))))
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Borsamizin 95 / 97-98 / 2001 / 2008 / 2020 krizlerine bizzat taniklik etmis birisine bu soyledikleriniz cok tuhaf geliyor !
ama sosyal platform boyle bir sey sn. whiningman [emoji846]
bu sirket hisselerinde kimse islem yapmazken , hatta sirketi bile kimse tanimazken biz bu cevherin pesinde idik ! 2-3 yildir suren bu hikayenin pesindeyiz. 2.50-4.00 arasinda cok trade ettik. bir kardesler bir de ben vardim, birde sn. batik !
biz sabirliyiz ! acelemiz yok
Avnide yöntem x üzeri en az 4 dür. Merak etme.Özellikle 2 numaralý ön görünüz olasý olabilir. Bugüne kadar sngyo yu soyup Servet e götürdüyse, kazanýn doðurduðuna neden inanmýyorsun hikayesi ile karþýlaþýlabilir her ne kadar en saðlýklýsý 1 gibi gözüksede, ben daha yaratýcý bir þeyler bekliyorum kendisinden. Kitaplarda sonradan okutulacak cinsten bir bomba yaklaþýyor bilesiniz...![]()
Endeks 99,500 lere kadar deðip pull back sürecine girebilir, 93 bin lere kadar geri çekilme düzeltme yaþanabilir,
Bu süreçte ve sonrasýnda bile servet avantajlýdýr.
Eurodaki 10 kuruþluk artýþ 13.000.000 tl kar yazdýrýyor servete, 177 milyon euro para gelecek daha ne olsun.
( (130 milyon euro x 7,50) - (130 milyon euro x 7,4) = 13.000.000 tl buda formülü)
Son düzenleme : muhammet0178; 14-04-2020 saat: 12:10.
Yazdýklarým SPK Mevzuatý ve diðer yasal mevzuat gereði hiçbir þekilde Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri