servete gelecek olan para 128 mil Euro bürüt kalan tutar avni beye ödenecek. hesabý düzgün yapalým
servete gelecek olan para 128 mil Euro bürüt kalan tutar avni beye ödenecek. hesabý düzgün yapalým
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
vergisini de düþerseniz yaklaþýk 105 mil Euro net para girmiþ olur
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Hocam 7.liradan 14'lere kadar taþidýðým kaðýdý geçenlerde borsanýn olumsuzluklarýna istinaden satmak zorunda kaldým kayda deðer bir mal olmazsada 11 bin lot benim için iyi bir paradýr.
Sizce buralardan ufak ufak almalýmýyým yoksa ikinci dalga düþüþü bekleyelimmi?
Teþekurler
Servet, Deks ile birleþince Oswe'nin %94'üne sahip oldu, Servete gelecek para brüt 166.380.000 Euro dur.
kimsenin bir cacýk bildiði yok)))) Avni Çelik-Ahmet Çelik-Hüseyin Altaþ-HA Real Estate GmbH nin %22,71 hissesi bizde emaneten bulunduðu için servetin deks hisse oraný %77.29 olup oswe de sahip olduðu hisse oraný % 77.29*%94= %72,6526 OLUP %72.6526*177 MÝL EURO =128.595.000 EURO OLMAKTADIR. HESAPLAMAYI DÜZGÜN YAPALIM.ayrýca twitterda yorum yapan ve çaðrý bekleyen þapþik borsacýlarada gülmeden geçmediðimi de belirtmiþ olayým. vergi ödemesi konusunda alýcý ile özel bir anlaþmasý yoksa alým satým ve deðer artýþ vergileri dahil %15 gibi bir vergi ödemesi sözkonusu olacaktýr. almanya vergi oranlarýný kýsmi araþtýrma imkaným oldu.(vergi oraný daha yüksek olursa hesap rakamý deðiþebilir)
yukarýdaki hesaba göre þirkete 109 mil Euro para giriþi olur.mevcut kurlarla 800 mil yani hisse baþý 15.5 tl nakit girecek))))
Yer Ýmleri