Tahtacý hakim istediði gibi yönetiyor..hareket eden keserim mesajý var san ki san ki..tabi ala i sataný göremiyorum.. hayrlisi
Tahtacý hakim istediði gibi yönetiyor..hareket eden keserim mesajý var san ki san ki..tabi ala i sataný göremiyorum.. hayrlisi
Eðer sýkýntý çýkmaz onaylar gelir satýþ olayý gerçekleþirse paranýn hepsini almamalarý da iyi... euro olarak alacaklý olmak daha mantýklý þirket alýp çar çur etmez en azýndan 1 yýl beklenti devam eder... þirket gelen parayý nasýl deðerlendirecek o önemli artýk ..boyundan büyük projelere girip þirketi borçlu hale getirmeden güzel kira getirisi olan yerlere baðlamasý mantýklý...sinpaþýn hali ortada... devasa borçla çýrpýnýp duruyor... bunu da o hale sokmazlar umarým... ytd
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
53.000 bin yýðan adam tahtacý deðilse bu gün hareket olur bizde payýmýza düþeni alýrýz hayýrlýsý..
Y.t.d
Her gün ayný oyun ...sabah yükselt akþama kadar satýþ baskýsý kur ... oyuna devam...
4 haziran genel kurul yapýlacak.temettü daðýtým oraný 15 gün önce ilan edilmeli. bu hesaba göre çarþamba günü önemliyüksek bir temettü sürprizi olabilir mi acaba
![]()
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Ne temettüsü hayýrdýr bir de yüksek temettü ?
Bu piyasada eksi kapatmak nedir yaww.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Yer Ýmleri