Tahtacýlarda öyle bir mantýk hakimki rabbena hep bana.
Biraz paylaþýmcý olunki Allah iþinizi kolaylaþtýrsýn.
Hayatinda tek hayali ev sahibi olmak isteyen insanlara bu hayali zehir etmeyin ne olursunuz.
Y.t.d
Tahtacýlarda öyle bir mantýk hakimki rabbena hep bana.
Biraz paylaþýmcý olunki Allah iþinizi kolaylaþtýrsýn.
Hayatinda tek hayali ev sahibi olmak isteyen insanlara bu hayali zehir etmeyin ne olursunuz.
Y.t.d
Bizim gene satýyo vakýf alýyo ayný sebaryo bundan önceki 2 yýllýk yazýlarýmý okuyanlar o zaman 13 hedefi görülür dediðimde gülüyordu 3.40 dan 17 gördü þimdide diyorumki ey nasa uzayda gördüðün cisim yabancý degil servet gyo bizim korkma yani demem þu ki fiyat astronomik yerlere gelirse þaþýrmayýn brklemeye devam
4 haziran genel kurul toplanýyor d*****n kuyrugu kopacak karar ne cýkar þayet toplantýda bedelsiz cýkarsa servetgy borsada yola devam edecektir temettü cýkarsa gecmiþ yýllar karý dagýtýlmasý ki o mümkün görünmüyor covid 19 yüzünden %25 ile sýnýrlý temettü bu yýlda 4 ayak üstüdüþtü patron bahane hazýr bedelsiz verecek olsun inþallah yoksa bizim almanya parasýda 2020 yýlý satýþýndan gelen gelir olacagýndan 2021 hazirana kadar sarkar gibi
Genel kurul öncesi bedelsiz kokusu varki tahtacý 20'nin üstüne atýp yýllýk ortalamayý yükseltmek için çýrpýnýyor ama patron mal satýp engel olmaya çalýþýyor.
Not: Vakýf ve bizim patronlarda.
Marbaþ iþyatýrým ve malumunuz 2 diðer kurum tahtacýda.
Bedelsiz yýllýk ortalama fiyattan oldugu için genel kurul öncesi agresif hareketler mümkün..
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Sayin By Ben abim)) tekrar sahalara dönmüþsün!!))) Süpriz oldu..
Size bir sorsam.. 4 haziran toplantýsý týrt cikarsa ve beklenen / tatmin edici bir haber cikmazsa kaðýt aþaðý inermiki acep?? Neler olabilir??
Ciddi ciddi genel kuruldan birþey bekleyen var mý !!
Boþ yaparlarsa çok birsey olmaz herhalde.. ama tuhaf ve anlaþýlmaz kararlar çýkarmasýnlar yeter.. diyorsunuz???)
Yer Ýmleri