Originally Posted by
2020
teknik ...teknik... teknik...iþte bana bu borsada saçma gelen en önemli unsurlardan biridir. hani sabah kalkar falýný okursun da orada kendine biþeyler hep yakýþtýrýrsýn ya.vay anasýný dersin adam sanki beni tarif ediyor.þimdi bu da öyle biþey ...fala inanma ama falsýz kalma.teselli misali...
ben teknik dediðin zaman atýyorum hissede sýkýþma var en geç 3 gün içinde aþaðý veya yukarý hareket yapmalý dedin mi bunu yapmalý.yoksa sýkýþma var hedef burasý dedin de burayý (6 ayda mý desem 3 senede mi desem..) görürse ona nalýncý ziyanýn doðmamýþ çocuða don biçmesine benzer.öyle ya terzi varken nalýncý niye don biçsin dimi? Bakýn ben tekniðin t sinden anlamam vallahi de billahi de t sinden anlamam.þimdi dünyanýn en iyi teknikçisi ne diyebilir? (efendim bu hisse bollingerin üstünde kaldýðý sürece,üçgenleri prizmalarý yaptýðý sürece,bayrak direðini diktiði sürece,19 direncini hacimli geçtiði sürece,üçlü dip 5 li kulp,6 lý fincan yaptýðý zaman................ hedef 49 dur) güzeeeelllll.anlamadýðým bi sürü terim ile saymýþ da saymýþ önemli olan sonucun tatminkar olmasý ve hoþuma giden tarzda olmasý.mutlu muyum? hemde istemediðim kadar.
þimdi bu en ünlü teknikçinin yorumundan sonra,tekniðin t-sini bilmeyen benim teknik yorumuma gelelim.Ben de diyorum ki,17 de saðlam taban oluþturan hissede ilk hedef 19.40 orasý aþýlýrsa 24.21 orasý hacimle geçilirse önünde engel mengel kalmaz..düz ovaya iner.bastýn mý gaza saatte 300km/h hýzla hisse 49 da durur.biraz geri gelir 42 de yataya girer.sonra ver elini 70.... 80....90...100....140.... 200...300...(pardon fren tutmadý ) bunu 250 ye baðlayalým.yani kýsacasý bu hisse 250 yi görecek.bu kesin ve netttttttt.
þimdi ünlü teknikçi zaman verdi mi ??? yokkkk
Ben zaman verdim mi??? yokkkk
ortak paydamýz YOK sa o zaman sorun yok demektir.
ikimizin de dediði olacak.illa ki olacak. ammaaaaaaa
bu dediklerimi biz ve oðullarýmýz asla göremeyecek...bu da bir gerçek.
Ama bu rakamlarý illa ki bu hisse görecek.
Al sana teknik yorum iþte.
Unutmayýn dünyanýn en ünlü teknikçisi yoksulluktan londra'da Hayde parkta banklar üzerinde ölü bulunmuþtur.
Tekniði temel çizer.son sözü spek söyler...
teknik meknik yorumlar ancak kovid-19 virüsü gibi damlacýk halinde havada askýda kalýr...o da en fazla 3-5 saaat.
Olay bu
Hani sende sabýr gani de.diyelim ki oðlunda da mani.acaba tornunda bu sabýr olacak mý?.iþte buna odaklanmak lazým.
YTD.
Yer Ýmleri