euro 8.33 olmuþ.
Nisanda bu iþ bitseydi Euro 7.33 dü.
süreç uzadýkça eurodan dolayý kasaya girecek para da artýyor ama
artýk temcid pilavýna dönen þu noter süreci bir bitseee
Son düzenleme : HEG; 05-08-2020 saat: 13:38.
Gyo kaðýtlarý primli srvgy 23,90 gördüðünden beridir düþüyor neredeyse 20 lere geldi 20,40 epey düþtü bu abartýlý düþüþün bi nedeni varmý
Sayýn Lokasyon ben sizler kadar bilgili ve tecrübeli deðilim, 6 yýldan beri bu hissede olan biri olarak silkeleme diye yorumluyorum. Hissenin hikayesini ve beklentisini bildiðinizi tahmin ediyorum. Kýsaca kendi adýma daha gidilecek çok yolumuz var diye düþünüyorum. Acelem yok önce sabýr
Sene sonu euro kur tahminim 10 tl den 177 milyon euroda kambiyo karý ne olur acaba :=))
Sýrf ordan bile ciddi kar yazarýz. ama bunlarýn olmasý için noterin emanet hesabýnda bulunan paranýn gelmesi gerek.
Satisin yapýldýðý Þubat ayýnda euro 6.65 di
paranin kasaya toplandýðý Haziran da 7.5du.
ama þuan 8.5.
Para gelince bilanço da ciddi bir kar rakamýný göreceðiz.
Surecin covidden dolayý uzadýðý aþikar Ýnþallah bir an evvel islemler sonuçlanýr.
seninki doðmamýþ çocuða don biçmeye benzer.o dediðin gerçekleþirse o zaman hesaplarýz.burada varsayýma dayalý yorum yapmaya kalksak o kadar parametre var ki hangisini sayalým. kaldý ki hesabýnýzý 177 üzerinden deðil bu satýþtan buna net kalan 85 milyon Avro net kar rakamýdýr.eðer bu kur üzerinden 9 aylýkta net kar açýklayacaksa yaklaþýk 700 milyon Avrodur.Yeniden deðerlendirme ile yýlsonu kar rakamý 1.6 milyar yani sermayenin 30 katý kar yazar.
Yer Ýmleri