siz bunlarý rüyanýzda mý gördünüz? Bu yaptýðýnýz spekülasyondur.Paranýn sinpaþa aktarýlacaðý algýsýný ikidebir burada dile getirmekle amacýnýz nedir anlamadým.Genel Krulda parayý ne yapacaklarýný açýk açýk anlattýlar.Sinpaþ tüm inþaatlarýný sattý ki zaten neden aktarsýn.bidaha bu saçmalýklarý dile getirme
bakýn bu söylemleriniz gerçekten ayýp.hissettiklerinizi burda yazýp milleti hiþsseden soðutmaksa niyetiniz bunun vebalinizi baþýnýz çoluk çocuðunuza gelir.benden vebal gelmez çünkü deðil senin bu safsatalarýn hiçbirþey beni ve etrafýmý bu hisseden vazgeçiremez.hedefim 60-70 dir.ne zaman olursa beklerim sorun yok.ben egeeni 9 yýl önce 35 den aldým hala bekliyorum.43 kat kazanmama raðmen bekliyorum.algý bozma adýna bu safsatalarýný burada dile getireceðine genel kurula gelsen de adamlar parayý ne yapacak dinleseydin.zavallýlar gibi altýný dolduramýyacaðýn fikirlerini kendine sakla.veya madem böyle biþeye inanýyorsun sat çýk.burada nöbet tutma.senin bu köhnemiþ taktiklerini kimse kaale almaz ama ben gene de yazayým küçük yatýrýmcýlar özellikle iyi dinleyin.
satýþtan elde gelen paraya 35 milyon avro vergi vermeme adýna almanyada yine gayrýmenkul iþine girecekler.kalan yeri de satarsalar bu sefer 70 milyon avro vergi vermeme adýna bu hamleyi yapacaklar.kim olsa da ayný yapar.
sonuç olarak parayý nereye verirse versin sinpaþa versin sonpaþa versin.9 aylýk bilançoda 1.230 milyar (sermayenin 24 katý) kar yazsýn da bakalým ne olacak.herkes senedine sahip çýksýn.burada savsaklayanlara kanýp ta heder etmeyin emeklerinizi
Totalde zaten adamlar paylarýn % 95’ini ellerinde tutuyorlar. Parayý niçin sinpaþa aktarsýnlar ki?
Yer Ýmleri