maþallah gene bizim satýþta. son 3 yýllýk takasa baktým sürekli satmýþ bizim tamamen çýkacak kagýttan anlaþýlan o..
maþallah gene bizim satýþta. son 3 yýllýk takasa baktým sürekli satmýþ bizim tamamen çýkacak kagýttan anlaþýlan o..
Maliyet oluþturuyorlar kardeþ bir süre sonra tekrar bizime aktarýlýyor.
Þuan vakýf 3.90 maliyet bizim hala 6.80'dir
evet bizim de sene baþý 1.873 milyon vardý þimdi bugünkü satýþlarý da düþersek 880 bin kalmýþ olacak.. Ömer Faruk Çelik 1.873.210 yapýyor..sene baþýnda bu kadar lottan 800 bine indi..
payý da %5 in altýnda olduðu için bildirime gerek yok...
devam edelim, bizim 110 bin üstünde mal verdi..
global 37 bin artý da bu takas da deutche banka gidebilir..
yakýnda yabancý toplamý %5 üstüne çýkacak, bu da benim için tahtanýn hareketlenmesine az kaldýðýnýn göstergesi..
bir de þu var bizimin her mal satýþýnda dolaþýmdaki hisse oraný halka açýklýk oranýmýz artýyor.. eylül baþý 9.26 ydý þimdi 9.53 oldu.Ocak baþýnda %7.7ydi.
Bence bizimim mal satmasý çooook ama çooooook olumlu..
fiili dolaþým oranýmýz %10 üstüne çýkmalý..
eðer %10 üstüne çýkarsa alt pazardan ana pazara geçeceðiz. bu da hisseye bir takým avantajlar saðlayacaktýr.
![]()
Son düzenleme : HEG; 25-09-2020 saat: 13:41.
....HEG Arkadaþým benim anlamadýðým þirketin içinden ortak beklentiyi bizden daha iyi bilen biri olarak hisseyi bu fiyatlardan neden satar onlarýn bildiði bizim bilmediðimiz birþey olmalý bu iþte bir terslik var bu ortak spekületör deðil geleceði hissenin deðerini bilmemesi yani geleceði analiz edememesi mümkün deðil bu iþte benim aklým karýþtý ytd.
Bence birileri kagýttan çýkýyor.
Yer Ýmleri