euro 9,10 tl spek abimiz ne bekliyoruz acaba?
Bizimin mali bitmeden kalkmamýz zor sanki)
bir de þu dolarla alakalý bir kýstýlama bir haber çýktýðý zaman tahtamýzdaki yabancý da satýþa geçiyor..
en son 23 lirada Swap kýsýýtlmaasý geldiðinde 12 bin lot satmýþtý bugün de biþeyler oldu heralde credit 13 bin lot satýþta..
KAP: [AVGYO CRDFA DGKLB DITAS MIPAZ NUGYO PEKGY RYSAS SEYKM SRVGY ] BORSA ÝSTANBUL A.Þ. Endekslerde Kullanýlan Fiili Dolaþýmdaki Pay Oraný Deðiþiklikleri
SERVET GMYO 10
Spek bey istedigin oldu sanýrým.
....Bu durmda ana pazara geþiþ iþlemleri ne zaman yapýlýrki 3 ayda bir deðiþiklik oluyor diye biliyorum çok mevzuat deðiþiyor son durumu bilen bir arkadaþýmýzdan bir yorum alalým hissede bugün ilgiç iþlemler yapýyor neden düþüyorsa döviz hergün artýyor döviz pozisyonu olan hisseler pirim yapýyor bu ise tam patinaj artýk nereye kadar bekletecekler anlamýyorum ne ifrazmýþ arkadaþ yarýn da gelmesse yýl sonu bilançosuna kalacak ytd.
Kapta geçerlilik tarihi 30.09.2020 diyor.
Yatýrýmcý iliþkileriyle görüþtüm, Borsa Ýstanbulun yayýnladýðý bültenin geçerlilik tarihi 1 Ekim olarak yazmakta,
kesin olmamakla birlikte bizi 1 Ekim itibariyle ana pazara almalarý gerekiyor dedi. Olmazsa itiraz ederiz dediler.
Biz 30 eylül itibariyle gerekli þartlarý saðladýk.
Gerçi alt pazar -ana pazar evet bu iþler hisseni derinliði açýsýndan çok öenmli ama önceliðimiz paranýn hesaba geçmesi..
Onlarda bu iþlerin bitmesini beklediklerini söylediler...
önümüzdeki en büyük engel Bizim'in satýþý.. elinde 760 bin lot kaldý.
Yer Ýmleri