Degerli bilgileriniz için teþekürler sayýn heg çok iyi mücadele ediyor sanýrým alman makamlarýna yazdýgý mailler süreci hýzlandýrdý.
Bundan sonra bir düzeltme bekliyorum belki 44'ten sonra gelebilir.!
Bazý arkadaþlar 18'e gelir demeleri pek inandýrýcý degil..
Grafikte 25'in altýnda boþluk kalmadý ki servette teknik arayan yanýlýr.
3 ile 5 arasýnda tam 4 kere geldi gitti sonra 6.50'ye kitledi ve 6.50'den 14 .80'e kadar gitti sonra düzeltme yapmak zorunda kaldý ben þahsen buradan gelecek bir düzeltmeye olumlu bakarim bizimle beklemeye devam eden ekmek yer NOKTA
Herkese selamlar saygýlar..
Y.t.d
Kredi çekerek "salaklýk yaptým" ve þirkete 36TL den yatýrým yaptým. Geçmiþe dönük okuduklarýmdan sonra keþke 18TL ye düþse diyorum. Ýþin sonunda bu hikayeyi fark ettiðime gerçekte üzüldüm. Bel ki de yeni baþlýyordur. Ancak geçmiþ hareketlerinden bahsetmiþsiniz eski mesajlarýnýzda. Dediðiniz gibi keskin düzeltme hareketlerini sabýrsýzlýkla bekliyorum. Çektiðim kredi ile hisse fiyatýnýn yarýya düþmesi umurumda bile olmayacak.
Buraya yeni gelen yatýrýmcýlar lütfen beni dinlemesin. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen hislerim ve duygularým bunlar.
Teþekkür ederim. Sizler gördüðüm kadarýyla çok önceden hisseye ortak olmuþsunuz. Potansiyeline inanmýþsýnýz. Umarým yatýrýmcýlarýn hepsi beklentilerine ve hedeflerine ulaþýr. 8 adet þirkete ortaðým. Zaten sene baþýndan beri %30 net getirim vardý. Onlarý satmaya kýyamadýðým için kredi çekmek makul geldi. Ayný zamanda aft fonu ve eurobond yatýrýmým da var.
Serveti neden aldýðýmý ve hedeflerimi biliyorum. Beklentim var. Sezgilerim var. Kaybým beni batýrmayacak ama beklentim çok yüksek bir getiriye sebep olabilecek. Ben borsa ile ilgilenmeye baþladýðýmda kesinlikle kredili iþlem yapmayacaðým demiþtim kendime ama bu hikaye öyle böyle bir hikaye deðildi. Dayanamadým. Ocak ayý bilançosundan sonra PD/DD =0,5 olursa %50 zarar ederim ve bir kredi daha çekmeye hazýrým.
Cuma günü þirkete ortak oldum. Dikkatimi çeken þey Alýþ emri kýsmi olarak eþleþti ve tüm alým emrimin eþleþmesi yarým saati buldu. Hisseyi satan yok ve kuvvetle ihtimal devre kestirmemek için satýþ yapýlýyor. Sabah aldým ve sonraki kredili emrim neredeyse tavandandý. Devre kesmedi. Bu bile bir iþaret bence. KAP a bilgi düþmesi istenmiyor. Çünkü dikkat çekilmemeye çalýþýlýyor. Tabi ki bu benim kendi düþüncem. Düþüncelerimi saçma da bulsanýz çekinmeden söyleyin lütfen. Ben daha çok acemiyim ve bu forumdan öðreneceðim çok þey var.
bunun arsa satýþ hikayesi 2 yýldan beridir devam eden bir süreç.ben 1.5 yýl önce bunu 5 den alýp 4 den satmýþtým.satýþ sürecinden olumlu bir haber gelmeyince býktým sattým.ama ne zaman ki bu hisse oradan 3 e indi ve sonrasýnda 4-5-6-7-8 olunca ancak anladým ki bu satýþ süreci yakýndýr. 4 den sattýðýmý gittim 8 den aldým.þükür kasýmda aldým iyi prim yaptý.50-60 lý fiyatlardan yarýsýný vermeyi düþünüyorum.duruma göre belki hepsini veririrm.ayrýca portföyünüzü 6 ya 7 ye bölmeniz çok saçma.ben 30 yýllýk borsa kariyerimde en fazla 2 hissede pozisyon aldým.urobondmuþ bilmemneymiþ bu aklýmýn almadýðý þeylere asla takýlmam.
Siz 30 yýl diyorsunuz. Ben ise 9 ayÖnce daha az riskli olarak kazanç elde etmeye çalýþýyorum ve tecrübe kazanýyorum. Kuvvetle muhtemel ileride ben de doðrudan hedefe odaklý 1 yada 2 hisse ile pozisyon alacaðým. Ama þimdilik sepetimi çeþitlendirmek riskimi azalttýðý için bana daha uygun. Kazancým arttýkça, aldýðým risk bu orantýda artacak.
Yer Ýmleri