Ýnsede toplasak
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnsede toplasak
3.70 kaptýrdýk mallarý
Almanya'da ki beklenti þuan için soðudu için hisse yeni direnç ve zirve seviyelerini taþýyacak sýcak beklenti olmamasý nedeniyle destek noktalarýný denemesi yüksek ihtimal çerçevesinde görünüyor zaten sngyo borsa geçmiþi belli ......
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir hayal ürünüdür þahsi görüþlerimdir
Korkunun ecele faydasý yok, geleceksin !!! Ýstiyor ki yukari yazin. Altta aktif veremezsiniz niye kademelere 1 lot alis yazarim max. 500 lot yazarim veremezsiniz. Siz yukari yazin bi goreyim diyor. Yazmiyoruz goremezsin [emoji6] burayi oyle bir noktaya getirdi ki bu kardesimiz yillarin borsa atasozu olan "burasi borsa kim kime korsa" moduna gectik resmen !!! Beklenti, temel analiz falan iptal oldu, teknik zaten yoktu ?
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!
3.75 verdigimi yerine koydum 3.47 bereket versin
salý günü tekrar ,eski hisselerimi almak adýna ,pazartesi günü 3.50 den sattýðým srvgy yi,birden yukarý doðru gidince ,bari bunu kaçýrmayým diye 3.80 den geri aldým....Allah bereket versin.?????
Bugün de lanet okuyup,salý günü .3.80 den aldýklarýmý .3,48...3.44 ne bulduysam sattým.Allah bereket versin?????
Ben bu kafayla??????
Vatandaþ nasýl para kazanýyor dersini verirken, ben de nasýl para kaybedilir dersi veriyorum..![]()
Ýçimizde bit yavrusunu seven varmýþ demek,benim 1 hafta ceza almama sebeb olduðuna göre....![]()
Sayýn
Ýlgi: 17.06.2017 TarihliBaþvurunuz
Ýlgi yazýnýzda özetle; Borsa Ýstanbul A.Þ.'de iþlem gören Servet GayrimenkulYatýrým Ortaklýðý A.Þ. yatýrýmcýsý olduðunuz, söz konusu payda iþlem yapankiþilerin suni fiyat oluþturduklarý ifade edilerek, konunun incelenerekgerekenin yapýlmasý talep edilmiþtir. Ýlgi baþvurunuz Kurulumuz tarafýndankayda alýnmýþtýr. Kurulumuza ulaþan ihbar ve þikâyetler, sermaye piyasalarýndagerçekleþtirilen iþlemler ve sermaye piyasasý araçlarýna iliþkin geliþmeler,6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesindedeðerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafýndan ayrýntýlýinceleme yapýlmaktadýr. Yapýlan incelemeler sonucunda mevzuata aykýrý bir durumtespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçlarý KurulumuzBültenleri aracýlýðýyla kamuya duyurulmaktadýr.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
-----------------------------------------------------------------
Baþvuru Sahibi:
Baþvuru Tipi:Görüþ, öneri ve þikayet
Baþvuru Tarihi:17.06.2017 12:39:35
Baþvuru Konusu:Aracý kurumlarýn iþlemleri hakkýnda
Baþvuru Sahibi E-PostaAdresi:
Baþvuru Sahibi Adresi:
Baþvuru Ýçeriði:Sayýn Yetkili; Ben borsa da iþlem gören SRVGY kodlu hisse yatýrýmcýsýyým.Buhisse de iþlem yapan veya yapanlar her kimse ,gördüðüm ve anladýðým kadarýylasuni fiyat oluþturuyorlar.Emirleri yazýyorlar,siliyorlar.Bir anda % 10 yukarýgiderken bir bakmýþsýnýz % 5 aþaðý gidiyor.Bu iþler doðrumudur,etik midir?Eðerkanuna aykýrý iþlem veya iþlemler yapýlýyorsa,gereken iþlemin yapýlmasýný arzederim.
BUDA BÝMERÝN KÝ....
Sayýn
T.C. Baþbakanlýk Ýletiþim Merkezi (BÝMER)’ ne yapmýþ olduðunuz 1700867175 sayýlý baþvurunuz 23.06.2017 tarihinde SERMAYE PÝYASASI KURULU BAÞKANLIÐI tarafýndan cevaplanmýþtýr:
Sayýn
Ýlgi: 21.06.2017 Tarihli Baþvurunuz
Servet Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.'ye iliþkin ayný konulu 07.03.2017 tarihli baþvurunuz kayda alýnmýþ olduðundan, ilgide kayýtlý baþvurunuz Bilgi Edinme Hakký Kanunu'nun Uygulanmasýna Ýliþkin Esas ve Usuller Hakkýnda Yönetmelik'in 18 inci maddesinde yer alan, "Daha önce cevaplandýðý halde ayný kiþiler tarafýndan yapýlan tekrar mahiyetindeki baþvurular ile soyut ve genel nitelikteki baþvurular iþleme konulmaz ve durum baþvuru sahibine bildirilir." hükmü çerçevesinde kayda alýnmamýþtýr.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Baþvurunuz ile ilgili tüm iþlemleri BÝMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.
Yer Ýmleri