Satýþ bekleyen ne kadar ...gören var mý? Tskr
Satýþ bekleyen ne kadar ...gören var mý? Tskr
Kimseye gaza getirmek istemiyorum ama size þunu soyleyeyim tahtada tek baþýma savaþýyorum ve size bir söz bu hisseyi bügün Artý kapattrýmassam bir daha forumda yazmam beceremedim demektir arkamdan istediðinizi konuþabilirsiniz
Bence böyle kapansýn iyidir Rsi da rahatlar..
Hocam rahad ol...
17-20-23 de bende arada zorluyordum..bazen oluyir bazen olmuyordu..
þuan kahvemi aldým...
müziði actim..
Dünyanýn yükünü yazsalar payýma
Dost düþman bir olup ciksada yoluma
Vazgeçmem senden yinede...
Ezgileriyle mýrýldanarak, Google street viewdan Frankfurt sokaklarýnda dolaþýyorum
Arkadaþlar, ben hikayesini açýklayayým.Þirket Almanyadaki arsasýnýn yarýsýný 177 milyon Euro ya sattý.* Bu paranýn %72 si Servetin Kasasýna girecek. Vergiyi de düþersek 108 milyon Euro kasaya girecek. Yaklaþýk 900 milyon-1milyar TL para giriþi olacak. bunun ilk taksidi yarýn 2. taksid ise Ocak 15 de gelecek. Arsanýn kalan yarýsý* da buna benzer fiyata satýlýrsa Þirket kasasýna 2 milyar TL para girmiþ olacak. Satmasa bile zaten ofislerden aylýk 800bin Euro kira geliri alýyor. Bu arada satýþ iptal olursa gibi birþeyler yazmýþlar satýþ iþi bitti artýk. Arsayý alan firma Dünyanýn en büyük bulut veri firmalarýndan. Frankfurt Avrupanýn ÝNTERNET baþkenti olduðu için böyle büyük bir arsaya veri merkezi kuracak..Arsanýn kalanýný da ilerde satabilirler..
Hocam bilgilendirmeniz için teþekkür ederiz..
Burdaki son gelen arkadaþlar hariç, sürecin tüm detaylarýný biliyoruz..
Almanya Tapu Müdürüne süreç hakkýnda mail atacak,
Almanya da haber hakkýnda yazý yazan tüm gazeticlerile iletiþime geçecek kadar
ve Interxion'un (arsanýn yarýsýný alan firma) arsa üzerindeki Ýnþaatýnýn/çalýmasýnýý Frankfurttan Canlý olarak paylaþan DELÝLÝER var).
Nýsan baþýndan itibaren forumu okumanýzý öneririm..
1 euro:9,3355
Sayýn Heg siz kahvenizi yudumlayýn moralinizi bozmayýn grafik iþliyor 43'te rs þiþti demiþtim kimsenin iþine gelmediði icin oralý olmamýstý.
Sizi sevdim benim gibi yatýrýmcýsiniz ve uzun vade iyi getirisi olan bir hissedeyiz.
6 ay bu hissede bekleyip ben zarar ettim diyen yalan konusuyordur.
Ben 2018'den beri burdayým al sat yaptýðým zamanlar oldu kârýmýn iki katý zararým oldu.
Yani burda kimse kimseye kestirmeden para yedirmez bu kervanda yolcu iseniz bu deryada sabýrla bekleyeceksiniz NOKTA
Y.t.d
Yer Ýmleri