Evet hocam býraktým ama hisseden çýkmadým artýk sessizce izliyorum eðer tekrar 40 ýn altýna gelme hatasý yaparsa tekrar devreye girerim yoksa benim için sýkýntý yok yavaþ veya hýzlý 100 liradan önce satmam
Sayýn jumalus maliyetim 17'lere çýktý geçen aya kadar 9.20 idi ben 2025 kadar hissedeyim kýsmet ve ömür olursa inþallah"
Kýsa vadede para kazanmak zor ama uzun vadede her yatýrýmda kazanýrsýnýz.
Al sat yapanlarda adeta kumar oynuyor gibi geliyor bana!
Allah yemeyi ve harcamayý nasip etsin hocam. Ben de düþþede alsam diye kýsa vadede 30lu rakamlarý bekliyorum ama çok zor gözüküyor. Uzun vade potansiyeli çok yüksek þirketimizin. Arazinin geri kalanýnýn çok daha yüksek bir fiyata satýlacaðýna inanýyorum. Ömrümüz yeter mi satýldýðýný görmeye bilmiyorum tabi.![]()
Bir telegram grubunda pazarlýyorlar þirketimizi. Maðdur olacaklar var aralarýnda. Ona üzülüyorum. Hergün serbestten 1000lot satýþ koyuyorlar. Sabah aþaðý basýyor açýlýþta. Bakalým bugünde mi ayný olacak.
Böyle þeylere çok takýlmaya gerek yok...
Günümüzde internet ortaminda yazýlmayan hisse yok. Önemli olan güç meselesidir.
Hisseyi yukarý süren Gedikten alan Amcanin, telegramda yada baþka yerde yazacak kadar cahil olduðunu düþünmuyorum....
Dün zaten tarihi zirve kapanýþýný yaptýk.(42.30la).
alým satým kararý herkesin kendi fikridir ama düþerken mal almak herkesin harcý deðildir.. hisse 36 ya taban yaparken herkes biraz daha düþsün alicam dedi ( ben elimdeki nakitle almýþtým ) hisse 42 oldu..
gram altýnda da ben 300 den alýrken arkadaslarim 290 olsun alicaz diyorlardý hala alacaklar ;))
burdada hisse yarýn bir gün düþerse alicaz diyenler gene pozisyona giremeyecek.. öyle hisse düþerken pozisyon açmak herkesin harcý deðil.. o yüzden sürekli düþsün düþsün diye yazýp kötüyü çaðýrmaya gerek yok..![]()
Þirketimizin
portföyünde yer alan, Ýstanbul Ýli Ümraniye Ýlçesi Finanskent Mahallesi 2435
Ada 4 Parselde yer alan A Sýnýfý Ofis ve Perakende alanlarýndan oluþan ticari
gayrimenkul projemizde inþaat çalýþmalarýna baþlanmýþtýr. Projemiz yaklaþýk
20.500 m2 brüt inþaat alanýna sahip Perakende alanlarý ve A sýnýfý
ofislerden oluþmaktadýr.
Projemizde
bulunan 1.217,90 m2 brüt alana sahip bir dükkanýn satýþýna
iliþkin Bim Birleþik Maðazalar A.Þ. ile "Satýþ Vaadi Sözleþmesi"
imzalanmýþtýr, satýþ bedeli 20.000.000,00 TL' dir, bu bedelin %50' si peþin
olarak tahsil edilmiþ, %25'si yer tesliminde, kalan %25' i ise iskan alýmýnda
tahsil edilecektir. Projemizin 18 ay içerisinde tamamlanmasý planlanmaktadýr.
Kamuoyuna
Duyurulur,
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri