Euro 9.50...sýk bakalým..ileri zekalý tahtacý..)
Euro 9.50...sýk bakalým..ileri zekalý tahtacý..)
SRVGY ve SNGYO arasýndaki asimetrinin anlamý nedir acaba? Son zamanlarda biri çýkarken diðeri düþme eðiliminde oluyor sürekli...
aslýnda patronlarýn ayný olmasý dýþýnda ortaklýk olarak bir baðlantýmýz yok..
bir de tek fiyat ceza yemek bizim hisseyi yordu biraz.. Aslýnda hep iyi hem de kötü..
Spek ne zaman dönüþ derse o zaman dönüþ olacak Ýnþallah.. 40 liradaki dibimizi bulalým da..
dip not: para hesabýný Euro 9.30 dan yapanlar için kasaya ortalama 100 milyon euro gircek desek
sermayesi 50 milyon olan Þirketimiz, yapmýþ olduðu arsa satýþýndan 20 milyon TL daha artý yazabilir(euro 9.30 dan 9.50 oldu)
geçen aya göre 50 milyon.. Nisan ayýna göre 225 milyon tl..(fiyatlar yaklaþýk alýnmýþtýr)
40 'ýn altýnda her kademeden alýcýyým þahsým adýna.
Sabýrla azar azar gelecege yatýrým yapýyorum.
Ya nasip artýk.
O deðil de aþaðý yolculuk baþlamýþken, elinde böyle merkezi bir yerde yurtdýþý arsasý olan bir GYO varmý?Þimdiden azar azar toplamaya baþlayalým.
Benim talihsizliðimdendir yedekte tuttuðum akçeyi cuma günü katmerler'e yatýrdým o da dönmedi bakalým yarýn dönermi..
Servetin düþmesinden hiç endiþe etmiyorum 2021 yýlý herkesin dilinde servet olacak borsadan anlamayanda bunun etkisine girecek bunu not edin!
Buralardan satanlar kademeli satmalý yoksa kafayý sýyýrabilirler!
Yatýrim tavsiyesi degildir.
Yer Ýmleri