belli ki 33 lere yolcu bu hisse.orayý kýrmaz umarým.kýrarsa 28 lere gidebilir.umarým 33 den döner.yoksa 3 ay öncesine döneriz maazallah.yarýndan itibaren alýþ için 33.50 ye yazacaðým.diðer hisselerden satýþ yaptým.beklemedeyim
Yukarýdan sattýðýnýzý toplayamazsýnýz isterseniz 4'de getirin dökülen döküldü zaten.
Kendi hesaplarýndan al ver yaparak manipülasyon yapýyorsun buradan þirket yetkililerine çaðrimýzdýr spk'ya soruþturma dilekçesini yazýn servetin bu þekil düþmesinin hiç bir izahý yok!
Y.t.d
1 euro 9,6212
Hocam boþ verin düþsün. Daha da düþerse yine ekleme yaparsýnýz. Mecburen deðerini gelecektir bir gün deðil mi? Benim hesaba katmadýðým þey diðer hisselerimi satarak servet çok düþerse krediyi kapatýp bir kredi daha çekecektim. Aksilik ki tüm BÝST birden çöktü. Kilitli kaldýmSatamýyorum. ASELS ve SISE tepki alýþlarý oldu. artýdalar þuan. Toparlayacaktýr elbet.
Servet ile ilgili tt de eski yazýlanlarý okudum da. Ýnsanlar fark etmiþ 3 sene önceden. Bu hisse zengin edecek demiþ. Ancak muhtemelen hepsi daha sonra satmýþÇünkü baþka hisseler hakkýnda yorum yapmaya baþlamýþlar. 3 yýl sabretselermiþ þimdi zenginlerdi.
Siz daha iyi biliyorsunuzdur. Kýsa bir þiir.
Burada bezdirme politikasýnýn kralý var.
Hedef belli. Psikolojimiz saðlam.
Tek üzüldüðüm nokta,
Ortalama düþürme fýrsatýný kaçýrýyor olmam.
Tahtacý aceminin ötesi..literetura geçecek bir zeka ürünü..bu nasýl bir yaratýk ki..gir aðla ..çýk aðla..)
Yer Ýmleri