Hisse , 2 hafta öncesine göre %15 primlendi. 3,40 TL. olan fiyatý 3,95 TL. ye yükseldi ama kimse yorum yapmýyor. Yoksa bu hissede ky. olarak bir ben mi varým. Eðer öyleyse yolum açýk demektir.. Çünkü ky. nin olmadýðý sessiz tahtalar kýsa zamanda büyük yükseliþler yapýyor. Örnek Deniz gyo. Tabii þirketin de saðlam ve karlý ayný zamanda da ucuz olmasý þartýyla.. Servet gyo ise biraz önce saydýðým þartlarýn hepsini fazlasýyla saðlýyor. Yolun açýk olsun Servet gyo. Sen yükseldikçe ben de kazanacaðým.
Sorma kardeþim þubat ayýndan beri portfoyumde ve takibinde olan hissemle 1 hafta vedalaþtim ve tarihi hatayý yaptým. 5000 tl zararla döndüm ama iþ iþten geçti kaðýt primlendi.
6 aylýk bilançosundan güzel bir kar rakamý bekliyorum. Böylece yükseliþi ivme kazanacaktýr diye düþünüyorum. Andik dündük veya iyice primlenmiþ hisse peþinden koþmaktansa bu hissede kalmak çok daha verimli olacaktýr. Þirketin kira gelirleri yýllýk 50-60 Milyon TL. arasýnda olacak gibi duruyor. Tabii borçlanma giderleri düþüldüðünde yýl sonu bilançosunda 30-40 Milyon kar açýklamasý beklenebilir.Defter deðeri en az 6 TL. olan bu þirket borsanýn coþtuðu þu günlerde 3,88 TL. lerde uzun süre kalamayacaktýr düþüncesindeyim.Ayrýca , altýn yumurtlayan tavuk gibi olan bu hissenin defter deðerini geçmesi hiç de þaþýrtýcý olmayacaktýr.
Hissemizin babasý olan sinpaþ gyo da bugün %5 den fazla prim var. Arabistandan inþaat teklifi almýþ.Ayrýca bir mülkünü satmýþ. Servet gyo nun portföyünde sinpaþ gyo hissesi de var. Þirketimiz sinpaþ gyo nun tecrübelerinden ve her türlü desteðinden de yararlanýyor. Bütün bunlar gözönüne alýndýðýnda bizim hissenin de primleneceðini düþünmek hiç de hayal olmayacaktýr.
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri