Þuradan geldi.. burdan geldi.. gibi saçma sapan yorumlar çok anlamsýz..burasý borsa kurtlar sofrasý..fezatada gider..mok çukurunda..))
Þuradan geldi.. burdan geldi.. gibi saçma sapan yorumlar çok anlamsýz..burasý borsa kurtlar sofrasý..fezatada gider..mok çukurunda..))
Hamsi kardeþ 4 liradan gelmiþse hala o maliyette isen neden hala burdasin?
Burada deðilsen neden milletin kafasini karýþtýrýyorsun?
Bu tahtada bilinçli yatýrimcý var.
Ben bilici yatirimda yillarca bekleyen bir yatýrýmcý bilirim burada 40 bin lot teb 115 bin lot akyatýrým olmak üzere 155 bin lot taþiyor ve buralarda tek lot satmaya niyeti yok bu adamlarmý aptal yoksa senmi süper zekalisin?
Y.t.d
Sayýn Þakir benim maliyetim bugüne göre 17 tl gibi,4 olsaydý bana yeterdi þimdi ki fiyatlar,kartpostal atmýþtým forum arkadaþlarýma akdeniz çanaðýndan,malesef...
3 basamaklý sayýlara çýkmasýný caný gönülden isterim.
Þirketin temel hikayesi bunu destekler gibi ama tahtada bunu göremiyorum.20 lerden 40 lara gelme ihtimali daha çok vardý çünkü 40 tl defter deðerleri konuþuluyordu.
Eðer yakýn dostunuzda böyle büyük bir mal varsa iþimiz hakkatten zor.
Ben 400 bin mal var dýþarda diye tahmin ediyordum o zaman bunu 1 milyon lot gibi düþünebilirim.
Eðer oyuncunun istediði 700-800bin 1 milyon gibi bi açýk varsa bizi daha çok terletirler.
Dýþarda tahta sahibini rahatsýz eden bir miktar pay var diyelim. Þimdi kaðýdý bassa, 28-29 bandýna kadar gevþetse bu sefer daha fazla mal kaptýracak, daha büyük sýkýntýya girecek. Bu þartlarda en mantýklýsý bencr yatay bantta býktýrma yýldýrma politikasý... Ama beklentiler bu kadar net ve cazip olduðu sürece dýþardaki paylardan vazgeçmek dýþýnda bir seçeneði olmadýðýný anlayacaktýr diye düþünüyorum. Tabi bu tamamen benim görüþüm. Kesinlikle ytd.
Bir baþka söz daha etmek isterim,ben biraz negatif enerji saldým foruma bunun için kusura bakmayýn.
Biraz olsun bu kötü adamlarýn nasýl tahta yaptýðýný bildiðim için,bunlarý malýn çoðunu almadan kalkmazlar,tedirginliðim ondan baþka biþey deðil.
Çok da mal varmýþ dýþarda benim aklýmda kurduðum tabloya göre.
Yeni alýcýlar 30-44 tl aralýðýnda çok az,bunu oyuncu kontrol edemez,bu da þunu getirir tahtayý ezmek için buralarda istediði kadar oyalanýr.
Pozitif olan senaryom bir oyuncu bu takasý patronla üstü örtülü temasý da varsa çok arzulu þekilde 300 tl çekebilir belki daha fazlasý,böyle örnekler çok...Büyük bir hýrsýzlýða müsait,uyanýk olanlarýmýzda araya kaynak yaparak iyi bir kazanç yapabilirler.
Ama iþte baksa bi kiþide 200 bin var dýþarda çok mal varken bu ipneler bu kýrýlmayý kopmayý yapmazlar.
Neyse kaat 60 tl olana kadar ben pek yazmýyým,yanlýþ anlaþýlýyorum.
Ya 60tl da yazarým yada 20 tl de,kalýn saðlýcakla.
Valla temcit pilavý gibi defter deðeri su kadar,
4 den 40 a geldi yazýlarý baydý..
Yahu 17-23 lira arasýnda 3-5 bin lotla tahtayý ben bile yukari hareket ettiriyordum. Bazý günler tabana kadar 3bin lot oluyordu.. satsam taban oluyordu..
Borsa da sanki herþey tam defter deðerine göre fiyatlaniyor?
Kent tkuru Marshall vss??
Otkar defter deðeri 30 lira 200 lira oldu.
Jantsa defter deðeri 30 lira 200 lira oldu.
Þimdi diyeceksiniz ama onlar sanayiiii þirketi?
Ben de diyeceðim ki GYOlar arasýnda imarlý Almanya dan arazisi olan varsa onlarla karþýlaþtýralým.Ama yok.. Yada kasasýna bu kadar çok döviz girecek sirket o da yok.
Bizim zaten arsanýn kalan yarýsýnýn satisyla defter deðerimiz 50 lira olacak..
3-4 F/K dan fiyatlansa hesabýni yaparsýnýz..
Bu hisseler butik hisselerdir.. bunlarda normale göre garip fiyatlar görebiliriz..
Spek Amcamýz yeterki istedigi mali toplasýn..
Özetle: ben bu hissenin endeksden baðýmsýz sadece kendi hareketiyle düþeceðine inanmýyorum.. yapsa tek fiyatta yapardý Amca .
Endeks darmadagin olursa biz de olumsuz etkileniriz tabiki de..
Not: bu arada yazýn ..bana olumsuz yazýlar moral veriyor..
Ülkemizde okuma oraný düþük olduðu icin, ne kadar çok olumsuz yazý o kadar çok doðru yolda gidiyorsun demektir..
Son düzenleme : HEG; 04-11-2020 saat: 11:32.
Tamam da zirve 44 adam kaadý 30 a bassa overall larýmýz %50 geri geliyor.
Hesabýmýzda 100 bin liran oluyor 50 bin.Amk bunlarýn buna can mý dayanýr,patlar bi çoðumuz.
35 tl taban fiyat 10 bin alýcý var bi tabandaha 30 bin alýcý kaptýrsa ne olur,dökülen lotlarý düþünelim kim bilir kaç kiþi patlar...
Sonra adamlarýn bir acelesi yok,zaman onlarýn lehine en büyük haber düþtü iki taksit tek þekilde yattý TAM 1.7 Milyar tl girdi kasaya.
Dün adam 30 bin lot koydu tek kademeye "Al bakýyým yavrum" dedi ...
Ýpnlere güç yetmiyor,çok afedersiniz dün yazýlan o malla biraz bizimle dasak geçtiler,kalbim kýrýldý![]()
Yer Ýmleri