benim maliyetim 8.50.neden vermeyeyim? hikaye yeni baþlamýþ diye biþey yok bence hikayenin sonuna gelindi.Bu hissenin geçen yýl PD/DD deðeri 0.4 iken kimse ucuz demiyordu þimdi 2.5 kat artmýþ ucuz deniyor anlamak mümkün deðil.Gayrýmenkul þirketlerinde bu deðeri=.5 olan o kadar þirket var ki.Ayrýca yýldýz pazarda iþlem görmemiz o kadar önemli deðil.bir mal ucuzsa ben gider onu mahalle pazarýndan bile alýrým.ne yani buradan almak isteyen oldu da engel olan mý oldu? Ya da yýldýz pazarda olanlar çok mu prim yapýyor.
Benim aslýnda kalan senetleri de buradan satmam lazým ama ola ki bedelsiz verir ya da kalan yeri 300 milyon avroya satar da 70 lere gider diye hayal ediyorum.bu sadece varsayým tabi.yoksa bence hisse deðerini aþaðý yukarý bulmuþtur.Bilanço beklentileri de zaten fiyatýn içindedir.bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok.þu andaki F/K oraný=51 PD/DD=4.5 bu normal mi sizce?
Ha bu arada bazý hisseler ne fk ne pddd dinliyor uçup gidiyor belki bu da gider ama 30 yýllýk borsa hayatýmda ben böyle bir hisseye denk gelmedim.sonuçta bu hisse 16 ay öne 4 liraydý 13 kat artmýþ.dur demesini de bilmek lazým
Niçin devre kesti þimdi?
Hocam Allah bereket versin. Dediðim gibi sorgulamýyorum sadece öðrenmek için soruyorum. Bu hikayeyi geçen yýl fark etseydim yine ayný þekilde hiç düþünmeden alýrdým. Hikayenin bittiðine katýlmýyorum. UV güzel yerlere gelme olasýlýðý da yüksek þirketimizin. Birlikte göreceðiz.
Þimdiki F/K ve PD/DD önemli deðil zaten. Gelecek F/K PD/DD önemli olan. Servet satýþ ve kiralama gelirlerini sürekli arttýran bir þirket. Bu fiyatlara ucuz diyemem. Ama þirketin geleceðine yatýrým yaptým. Umarým durmadan yoluna devam eder.
bakalým düzeltme hareketini nereden yapacak çok merak ediyorum.buradan da biraz daha verip elimdeki silahý hazýr tutmam lazým
Amca tahtada inenlerin kafi oldugunu düþünmüþ sürmüþ yukarý,
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri