Kimse burda 5 yýl kalmaz Amca dýþýnda
40 larda çok kiþi döküldü bence hatta 35 lerde panik satislari ile kalan lotlarida sattilar,
Alan varmidir bilemem.
ben olsam Amcanin yerin cekerim hisseyi taaa yukarlara ugrasmam kimse ile
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
[emoji122][emoji122]
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda bir müddet sessilik moduna girecektim..
Amaaaa bazý yazýlarý okurken gülesim geldi..
evet 5 yýl kalacam hedefim 2025 benim... 3 haneden aþaðý satmam diyen herkes bir bir döküldü..![]()
![]()
bu yukardaki gibi yazanlarý okumak inan komik oluyor.. yok þu kadar ayda þu kadar yapmýþ vss..
millet Aylarca bekler. ben bu hisseye temmuzda girdim 4 ayda 17den 54 oldu..
hisse 3 ay boyunca nisan-temmuz ayýnda 14-17 bandýnda takýldý zaten o sýrada diðer hisselerimden kar ettim..
nedeni ne biliyormusunuz??
çok iyi teknik analiz temel analiz bilmem mi? HAYIR..
NEDENÝ:
elimdeki mala bok atmamak.. milletin nasibine laf atmamak.. içerde insanlar vardýr onlara göre yorum yapmak..
ekmek yediðim hisseye BOK atmamak kýsacasý..
ben 2021 martýna kadar en azýndan bilançosnu görmek istiyorum elimdeki hisselerle..
benim maliyetim 0 Sýfýr (tuzum kuru sizin deyiminizle) ama hisseme bok atmam kimse kusura bakmasýn..
Amca'dan Alllah razý olsun..Allah iyi yolda birini 1000 yapsýn...
jantsa yada Egeene Poltke ona buna herkes BOK attý geldikleri yer ortada
varsýn isteyen BOK ATSIN ben atmam..
hee not olarak:teknik temel çok iyi bilmemi mütevaziliðimden dedim yoksa bu sayfada ben gelene kadar
benim gibi araþtýrma yapan 2 kiþi belki vardi..
noldu 30 dediler Amca aldý malalrýný 40 dediler Amca aldý malllarýný nooooduuu????
paranýn hangi ay geleceðini bile araþtýrarak buldum.. herkes haziranda bekiyordu Noldu??
Amca Saygýlarýmla..
Satan kazandý alan kazandý.
Allah bin razý olsun spekten ve þirket sahibinden.
Rabbim milyon kat fazla versin onlara.
Sayýn heg üstadýmýn dedigi gibi,vallahi yaptýgýnýz ayýptýr.
ekmek yediginiz yere neden kötü söz dersiniz ki.
sattýnsa hayrýný gör...
aklýnýzýn ve kalbinizin dediðini dinleyin..........kimin ne dediði önemli deðil.bol kazançlar)))))
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Elimde tek lot hisse yok ta zamanýnda 2 3 tl lerden iþk alým yapýldýðý zaman ciddi poziyon vardý ama yakan ettiler,
Þunu diyim,bu hisseyi diðer gyo lardan ayrý tutun en önmeli malýný sattý nakiti aldý ve yine alýcaða benzer,
Bu hissenin pd dd sine yo lýklarý gibi bakýn,elinde 200 bankonot var kesin kasada bankada bunu 150 160 tl ,misal veriyorum,
Diðer gyo lar eksper yapýcakta deðerliyecekte satýcakta ölme eþþem ölme,
Misal sngyo risklinin babasý,marmarise proje yapacak onu satacak ee,borç ödeyecek , ezama ,yýllar,
Anlamak için fazla zormadan þunu söyleyim,adam 200 bankonotu 200 tl altýnda satýyor
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri