Hedef rakam nedir? SizinSNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hedef rakam nedir? SizinSNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanýþta 14400 lot yýðdýlar tavaný bozdular üstadSNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim için servet tam bir karþýsýna AVM yapýlacaðýný bildiðim arsa gibi. Kelepir kapattým. Yatýrýmlarýna odaklýyým. Almanya da güzel yatýrýmlar yapýlýrsa aldýðým fiyatlar da hayal olur. 75 liraya gelirse PD/DD yaklaþýk 1,5 olacak. Fiyatý ne olur bilmem ama geleceði parlak bir firma olduðu kesin. Avni amcanýn da kesesine bereket. Daha çok kazansýn inþ.
bozdursunlar tavaný koçum sorun yok.ben ne tavanlarý çözdürdüklerine,ne devre kestiklerine þahit oldum.arsanýn satýþ haberi geldiði gün hiç unutmam satýþ kademelerine 20 þer bin lot satýþ girdiler.ama ne oldu bir yýl olmadý kaç kat arttý.benim 8.50 olan maliyetim gübretaþtaki operasyonumdan sonra 7.10 seviyelerine indi.
Tavaný karanlýk odada bozmasýnýn amacý genelde ertesi gün için de toplamayý amaçlar
Bugünde yukarý hareketini sürdürür
Ufak realize olanlar olur
Zaten düþük iþlem hacmi ile toplu bir þekilde yukarý gidiyor
Bir süre sonra bu fiyatlar da tarih olacak
Allaha Þükürler olsun 70 lirayý da gördük..
yanlýþ hesap yapanlara inat yaptýðýmýz hesaptan bir adým geri atmadým..
butik hisse kavramýný da öðrendik..
kimsenin günahýna girmedim..
AMCA'ya selam olsun ve teþekkürler kesenize bereket..
Avni Amca size de böyle akýllý bir hamle yaptýðýnýz için teþekkür ederiz..
Elbet bir gün....
Sana da selam olsun Heg
Çok muhterem bir insansýn
Allah yar ve yardýmcýn olsun
Yer Ýmleri