Tþk sayýn heg
Ana pazar ne zaman olabilir
Þartlarý nedir?
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tþk sayýn heg
Ana pazar ne zaman olabilir
Þartlarý nedir?
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumda yenisiniz sanýrým..
Daha önce yazmýþtim tekrar yazayým..
Bizim için En önemli madde halka açýklýk oranýnýn %10dan büyük olmasý gerekiyordu..
Diðer maddeler þirketin piyasa deðeri falandý. Zaten onlari saðlýyoruz..
Bizim Eylül'de halka açýklýðýmiz %9du. þirket onu çözdü..Þuan halka açýklýk %10.66.
BIST Ocak ayýnda güncelleme yaptýðýnda biz de Ana pazarda olacaðýz Ýnþallah..
Tþk ederim
Güzel bir bilgi ocak ayýnda olursa SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten diyeceðimi demiþim. Beklentimi söylemiþim. Benim hedefim belli. Alýntý yaptýðým mesajý okuduysanýz.. Ama siz önce 60 bana yeter diyorsunuz. 40üzeri bonus diyorsunuz. Sonra 100 koþuyorsunuz. Baþka hissede kar edip burada ki ortalamanýzý düþürdüðünüzü söylüyorsunuz. vs. vs. Bana tuhaf gelen bu.
Yoksa ben þirketin geleceðine ortak oldum. Hem de görece kelepir bir fiyattan. Hangi yatýrýmlarý yapacaðýna göre durur portföyümde. Kasada ki paralarýn bir yere gittiði yok..
Sadece yaptýðýnýz þeyler ve söylediðiniz þeylerin tutarlý olmadýðýný söylüyorum. Görüyoruz... KY gelip ucuz olmadýðýný düþündüðünüz bir hissede yorumlarýnýza bakýp alým yapabilir(bunu da siz söylüyorsunuz. 40üstü bonus diye) . Vebale girersiniz. Yoksa para sizin, ortaklýk sizin. Verdiðiniz bilgilerden de forumda yararlanmýþlýðým var.
Yer Ýmleri