Originally Posted by
Þanssýz Uzaylý
Eskiden size inandýðým zamanlar olmuþtu ama artýk hiçbir inandýrýcýlýðýnýz kalmadý. Ben bu sayfayý her gün en az iki üç defa okuyorum, hiçbir zaman "þu fiyattan satacaðým, þu fiyattan alacaðým" dediðinizi duymadým, sadece gördüðü en yüksek seviyenin altýna inince ben zaten satmýþtým, þimdi tekrar aldým 'diyorsunuz. Artýk sizin bu açýklamalarýnýz sýktý, size inanan yada sizin yorumunuzla ilgilenen kimse olduðunu da sanmýyorum. Ne yaparsanýz yapýn ama lütfen buraya yazmayýn,ilgilenmiyoruz artýk sizinle ve boþ yararsýz yazýlarýnýzla. Ben bu sayfada hisseden çýktýktan sonra gerçek, anlamda dürüst, iyi bir insandý diye hatýrlayacaðým tek bir kiþi var, O 'da sayýn HEG, diðerleri boþ kiþiler yada, tetikcikerdi. Öyle bahsettiðiniz gibi 5000 - 6000 lot deðil, çok daha fazlasý var elimde ve SATMIYORUM, SATMAYACAÐIM. Ben bu hisse ile aþk yaþamaktan mutluyum ve aþk yaþamaya devam edeceðim. Bence siz bundan sonra sadece alkim, gözde ve kozaa da yazýn, belki orada size inanan, sizinle ilgilenen birileri vardýr..
Yer Ýmleri