Servetin böyle olacaðý belli idi Kap haber düsmesine ragmen insanlar ilgi göstermedi??
Bunun cevabýný bende inan bilmiyorum... Hele Haziran ayýndan sonra insanlar bunu nasýl görmek istemez
ya da nasýl görmemiþler bilemedim.. gerçi ben de temmuz ayýnda aldým alýrken de twitterda yazmýþtým araþtýrmamý
twitterda bile yazan çok az kiþiydi..belkide hissenin bu kadar kolay gitmesi böyle oldu..
ilk zamanlarda Ne kadar az küçük yatýrýmcý olursa spek için o kadar kolay ortam olurdu..
-----------
zaman zaman her insanýn yaþadýðý gibi ben de ÝÞ Hayatýmda bazý dipler yaþadým.
hatta þöyle diyebilirm Servetin 26dan soluksuz 40 a çýktýðý hafta(5 ekim-9 ekim haftasý)
iþ hayatýmda dibi gördüðüm zamandý bir iþim bile yoktu.. Þükür þimdi maaþlý bir iþe ihtiyacým yok..
Servet sayesinde.. bazen bir hisse senedi diye küçümsediðiniz bir þirket hayatýnýzýn kolaþlaþmasýna bazen de
deðiþmesine sebep olabilir..
Servet benim hayatýmda her zaman çok önemli bir yere sahip bir hisse olacak..
belkide 30 liralarda 40 liralarda düþecek satýn naralarý yapanlara bu yüzden dik durdum
Bazen bir hisse-bazen bir söz hayatýnýzýn önemli ölçüde deðiþmesine sebep olabilir..
Okumaktan-araþtýrmaktan ve güvendiðiniz insanlarý dinlemekten vazgeçmeyin...
Elbet bir gün....
not: bu yazý bir al/sat yazýsý deðildir..
yakýnlarým bazen buralardan alalým mý diye soruyorlar ben burdan almazdým 0 maliyetli hisselerimle beklerdim diyorum.. nedenini bir önceki yazýmda belirttim hem borsa da hem yan tahtalarda teknik olarak biraz düzeltme beklediðim için elim gitmez diyorum..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri