Sen bizi direk batircan usta 25 30 ne demek 😅😅
Sen bizi direk batircan usta 25 30 ne demek 😅😅
Bu rezil kaðýt ne zaman düzelecek ya
HEG hocam anlayamadým açýkçasý. Yeni alýnan yerler neden kar olarak gözükecek bilançoda. Ben kasadaki para ile duran varlýk alýyorum. Dönen varlýktan duran varlýða geçiyor varlýðým. Kar yapýyor olmasý için ya yeniden deðerleme yapmasý ya da satis yapmasý gerekiyor. Yeni alýnan bir yeri yeniden nasýl deðerleyecek ki bir sene içinde. Yeniden deðerleme ne kadar etki edecek?
Emlak fiyatlarýndaki inanilmaz artistan dolayi hepsinin yeniden degerlemesini yapmasý gerekir. Burda da degerleme farki oluþacaktýr.
2021/12 bilancosundaki tek handikap osweden alinan euro borcundan dolayi Sirketin kur gideri yazacak olmasi.
Bu parayi ne zaman aldik kapa baktim bulamadim. Ya da ne gerek vardý bilmiyorum.
Kari bu borç torpuleyecek yeniden degerleme arttiracak. Bakalim ikisi arasindaki denge nasýl olacak. Zaten 2021/12 bilancosu Mart sonunda gelecek o vakte kadar Almanyadan satis haberi gelirse bilanco unutulur.SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doðru. Haklýsýnýz. Bu para bolluðunda satýlmasý muhtemel. Açýkçasý ben FK dan ziyade PD/DD ile ilgileniyorum. Sonuçta bir GYO. Çok varlýk sirkülasyonu yok. Varlýk deðerlemelerinin adil olarak yapýlýp yapýlmadýðýný araþtýracaðým biraz. Eðer mevcut varlýkla ucuz deðerleme yapýldýysa ne ala. Yüksek deðerleme yapýldýysa biraz üzerine iskonto uygular, uygun PD/DD yi beklerim. Hayýrlýsý diyelim. Mart'a ne kaldý![]()
ne 20-30 , bi zamanlarda 300 olurmu diyorlardý,
ne pd fk si , Almanyadan telefon bekliyoruz bunun hikayeside bu,![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Mesut Arpacý dan güzel haber gelirse diye beklicez görcez.
Ayrýca GYO larin PD/dd si düþük diye srvgy ile kýyaslama yanlýþ
Sermaye öz sermaye oraný olarak böyle GYO piyasa da yok
Ve bedelsiz veya temettü vermesi olanaðý çok yüksek.
Yeniden deðerleme ve Arsanin satilmasi ile defter deðeri üç hanelere yaklaþýr belki ulaþýr
Almanyadan son geliþmeleri aktarýyorum:
Eski Alman bankasinin oldugu alana 4 kule yapiliyormus .
Alianz sigorta 1 kuleyi 1.4 milyar Euroya almis.. bize uzaklýðý arabayla 9km kuþ uçuþu 5.5 km.
Tabii yapilan insaat kule oldugu icin ve imar planindan dolayi fiyati yuksek..
28 yil sonra Almanya da Enflasyon %4.5a cikti.. kiralar ev fiyatlarý arsalar bunlarýn fiyatlarý artmamis midir?
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri