Sn HEG þirketi ve yurtdýþýný en iyi bilenlerdensiniz kalan kýsmýn deðeri ne kadardýr sizce...
Sn HEG þirketi ve yurtdýþýný en iyi bilenlerdensiniz kalan kýsmýn deðeri ne kadardýr sizce...
350 milyon Euro civari..
Bundan aþaðý satmazdim..
Tabii mal sahibi ben deðilim mal sahibi Amca ;).
Dediðim miktarda satýþ olursa(Ýnþallah daha da yüksek olur) borsa tarihinde görülmüþ en büyük tek parça gayrimenkul satýþý olur.
Benim de Servete inanma sebebim bu..
Butik hisse olmasi(lot sayisi az), yuksek miktarda satis yapma imkani(3-4 milyar tllik)ve Ardýndan gelecek temettü veya bedelsiz olasýlýðý..
Bu süreçler uzundur unutmamak gerek. Ilk satis da uzun sürmüþtü ki þuan satýþ görüþmesi bile baþlamadi..
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Henüz elim almaya gitmiyor. Sakin kalmak, acele etmemek, haberi duyana kadar beklemek niyetindeyim. Bu benim taktiðim. Herkesin bir taktiði vardýr. Düþmez denilen yerlere düþülür. Çýkmaz denen yerlere çýkýlýr. Öyle yada böyle, servetin iþleri uzun soluklu. 300mEUR gibi bir iþten bahsediyoruz. Ha deyince olmamasý da normal. Ben ilk para yatýrdýðýmda satma ihtimaline deðil, satmýþ olduðu için para yatýrdým. Þimdi de ayný olacak. Çünk ü yüklü alým yapmak niyetinde olurum günü geldiðinde.
Sizleri izliyorum. Buradaki herkesin yorumlarý çok deðerli. Servet harika bir þirket. Aklýmda bulunan rakamlara gelmesini bekliyorum. Gelmezse yolu açýk olsun. Bu fiyattan 3 kat giderse beni zengin etmez. O yüzden zengin edeceði fiyata düþerse diye beklemek, bunun hayalini kurmak bile hoþuma gidiyorKim bilir belki sadece hayal kurmakla yetinmek zorunda kalacaðým
![]()
Amca 70 diye bir sayi olduðunu hatirladi ;)))
Amca, 70-80-90-100-110-120-130-140-150-160-170-180-190-200-210-220-230-240-250-260-270-280-290-300-310-320-330-340-350-360-370-380-390-400 bunlar hep sevdiðimiz sayýlar..
60 falan sevmiyoruz ;))
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amca olsaydý dediklerin olurdu Sn HEG
Tahtayi cevirenler baska , paraya kýyýp algonun 44 nünü degistirmisler![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Muge Anlýya çýkacaðým..
Serveti soluksuz götüren Amca nerde diyeceðim?
Müge Anli bulur ;))SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Heg bunlarýn hiçbiri hayal deðil ama beklemesini bilen kaymaðýný yer.
Birkaç yýl içinde bölünmüþ halini belki bu fiyatlarda görmemiz mümkün.
Y.t.d
Yer Ýmleri