Avni amcam istesin altýn fiyatýný geçirir altýndan kýymetli þirketimize ,vardýr bir bildiði , zamaný ama fazla da bekletme ge Avni amca🥺🥺🥺
Avni amcam istesin altýn fiyatýný geçirir altýndan kýymetli þirketimize ,vardýr bir bildiði , zamaný ama fazla da bekletme ge Avni amca🥺🥺🥺
Gelen kap ne anlama geliyor?
Herifler malmý istiyor malmý çakýyor belli deðil.
Yahu mal istiyorsanýz tahtayý süreceksinizki maliyetine gelen kar eden satsýn.
Mal satmak istiyorsanýz tabana koyun malýnýzý elbette alan olur
Bu saçma hareketlerle milletin elindeki malý alýrsanýz üzülerek ifade ediyorumki çoluk çocuðunuza yaramaz o para.
Aglayanýn malý gülene yaramaz diyen Atalarýmýza az saygýnýz olsun.
Kendim icin birþey demiyorum benim vade sýkýntým yok beþ yýlda beklerim 16 euro'ya gelmeden satmayý düsünmüyorum.
AA ma paniklenip sataný duydukça üzülüyorum
Y.t.d
AMCA BIKTIK BIKTIK..
yeter daaa. matematik bildiðini düþünüyorum, 100den o kadar mal aldýn göz göre göre neden zarar ediyorsun?
Tahtada senden baþka kimildayan yok be Amca, zaten dolaþýmdaki hisselerin çoðu sende..
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
16 euroda anlaþacaktýk ne güzel þimdi 20 euro oldu zaman maliyeti :=))
Dolaþýmdaki pay adedi artisa geçiyor bu fiyatlardan bunu veremeyeceklerini gore dur bakalým ne olacak...
Sevgili arkadaþlar bu hisselerin paya dönüþmesi ile ilgili açýklayýcý bilgi verme imkanýnýz olurmu,ben biraz bakýyorum çokta anlamýyorum ama bu tip durumlarda hisseler düþüþe geçiyor sanki,yalnýþmý bakýyorum acaba, bu kaðýda saðlam týyo alarak girdim ama yinede rahat olamýyorum.herkese teþekkürler.
Yer Ýmleri