Yatýrým finanstaki güzel amca iki gündür aliyor geçen trendde böyle baþlamýþtý. Satýþ dedikodusu yok mu hic acaba😊😊
Yatýrým finanstaki güzel amca iki gündür aliyor geçen trendde böyle baþlamýþtý. Satýþ dedikodusu yok mu hic acaba😊😊
Döviz uçmuþ gitmiþ tüm hisseler %90 %100
Bu hala uyuzlaniyor.
Arsa ayaðýna bizi yemesinler :/
Hesapladiklarimizdan da fazla fiyat edecek o arsa doðru ama problem olan stres ve sabýr iþi
Diðer ana hisseler %100 yaparken
Dövizle kalkarken bizim durmamiz.
Hayýrlýsý olsun ..
Bist 30 harici taþýdðým tek hissedir kendisi.Tahtayý yapan kiþi düþürse de sitem etmem.Zamanýnda çok kazandýrdý.Oðluma da aldýrdýðým (küçük bir miktar da olsa) ilk hissedir .Benim gözümde Bist de nadir kaliteli tahtalardan birisidir Servet
Abdurrahman abi güneþ balçýklan sývanmaz.
1 milyon k ile çýardýðýn kademelerden 40 k ile indirmem neyi deðiþtirdi?
En fazla 300 500 lot geri aldýn ve üçkaðýtcý tradecilerede fýrsat verdin degdimi?
Bi sür bu tahtayý zaten çoðu kisi maliyetinden satýp cýkacaktýr.
120- 130 'dan alanlar buralardan mal vermez.
Derdiniz mal toplamaksa tahtayý sürüp alacaksýnýz.
140'tan size mal vermeyen ya Avni beyin çalýþaný yada teyzesinin oðludur iþte bunu anlamýyorsunuz..
Altýnlarýmýzý bozdurup bu hisseye yatýrým yapmýssak bi zahmet hep beraber kazanalým.
Y.t.d
Þakir bey muhteþem anlatmýþýnýz.
Boþa hareketler yapýyor ben altýn bozdum aldým serveti bir kaç arkadaþ gibi, maliyetim þuan çok fazla 200 lere çýktý benim vaktim de bol hiç skntý da etmem 2 3 sene beklerim ama hýzlý olursa da mutlu oluruz. TAHTACÝ kardeþim buralarda oyalanma sür eþþeði artýk bir an evvel yukarda napacaksan yap, çýkan çýksýn sen zaten 140 da çok mal toplarsýn
Yer Ýmleri