Sayýn Sesa sadece servetten satmamýþ 20 milyon lot sinpastan 2,5 milyon kýzýlbuktan satmýþ.
200 milyon lira gibi bir tutar söz konusu.
Belliki avni bey yeni bir þirket kuracak.
Servette sýkýntý yok.
Y.t.d
Sayýn Sesa sadece servetten satmamýþ 20 milyon lot sinpastan 2,5 milyon kýzýlbuktan satmýþ.
200 milyon lira gibi bir tutar söz konusu.
Belliki avni bey yeni bir þirket kuracak.
Servette sýkýntý yok.
Y.t.d
Sattýðý fiyat önemli ortaklarý 93 103 aralýðýnda mal verdiler.
Avni o fiyata verecegini sanmýyorum..
Amca þunun þurasýnda bir sen kaldýn bir de bizim gibi birkaç deli.
trade dahi yapmýyoruz uslu uslu bekliyoruz iþte. geçen de uslu uslu beklemiþtik.
bizim gibi yatýrýmcýyý nerde bulacaksýn, ama doðruya doðru biz de senin gibi SPEKi bulamayýz..
2021 zor geçti, 2022 de yap Amcalýðýný![]()
Almanya'da*konut gayrimenkul*fiyatlarý*rekor bir hýzla yükseliyor.*Federal Ýstatistik Ofisi Çarþamba günü yaptýðý açýklamada, üçüncü çeyrekte daire ve evlerin fiyatlarýnýn geçen yýlýn ayný dönemine göre ortalama yüzde 12 arttýðýný duyurdu.*Bu, 2000 yýlýnda baþlayan zaman serisinden bu yana görülen en büyük fiyat artýþý.
Federal Büro, Berlin, Hamburg, Münih, Köln, FRANKFURT, Stuttgart ve Düsseldorf gibi en büyük yedi þehirde ev ve apartman dairelerinde yüzde 14,5'lik bir artýþ tespit etti.*
Ancak, seyrek nüfuslu kýrsal bölgelerde de fiyatlar hýzla yükseldi: orada, bir ve iki aileli evler bir önceki yýlýn ayný çeyreðine göre yüzde 15,5, apartmanlar ise yüzde 11,2 arttý.
Daha yoðun nüfuslu kýrsal bölgelerde, apartman ve ev fiyatlarý da keskin bir þekilde yükseldi: tek ve iki aileli evler, bir önceki yýlýn ayný çeyreðine göre ortalama yüzde 12 daha pahalý ve apartman daireleri yüzde 12,3.
AMCA, ev arsa fiyatlarý Almanya demiyor her yerde artýyor..
Gel býrak nazlanma yeter..
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.2milyar/52milyon olur o da aþaðý yukarý 40tl yapar.(Frankfurtun yeniden deðerlemesi yapýlmazsa) ki yapýlmasýn.
Zaten bizim ozsermayemiz 1.8 milyardi o bilanço oyunuyla 1 milyara falan düþtü.
Sene sonunda tekrar eski hali olan 1.8e gelecek bir de Türkiye'deki bazý taþýnmazlarýn deðeri artsa 2.2 yi buluruz.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesut bey'in satýþý için yetkilendirildiði arsa için muhtemelen teklifler ve giriþimler vardý ki Mesut bey bu iþ için yetkilendirildi.
Yaklaþýk 3 ay geçti sanýrým bu haberin kap ile paylaþýlmasýndan bu yana.2021 sonuna geldik acaba Mesut bey yurda döndü mü ? Almanya'da mý ?
Bugün bir ara tam 15 dk hiç iþlem olmadý bazen gün içi birkaç dakika olmadýðý oluyor ama bugün ilk defa bu kadar uzun süreni gördüm.
Sn Heg siz ne düþünüyorsunuz Mesut bey durup dururken hadi satalým bu arsayý diye bir karar ile yetkilendirilmiþ olamaz sanýrým![]()
Diyelimki oswe real estate bize ait olan kýsým satýlmadý ve deðerlemesi hakkýyla yapýlsa satýlan yerin yarýsý.
177 milyon avro yaklaþýk 2.5 miyar eder
Öz sermaye 1.8 milyar
Tasýnmazlar 900 milyon
En makul degerlenme %30 olsa oda 500 milyon =5 milyar 900 miyon %52milyon hisse= 113 tl defter deðeri yani ben 6 ay öncede dedim bu hissenin ölüsü 100 tl eder diye.
Twitter hesabýmý sikayet edip kapanmasýna sebep oldular ve acý tarafý orda bize sataþanlar 70 lerden döküldüler.
Bu tör patron hisselerinde çok sabýrlý olmak lazým dolaþýmdaki 6 milyon lot voðu iþlem görmüyor þirketin geleceði satýn alýnýyor.
Uzun vadede altýn ve dolardan kat be kat fazla getirisi vardýr diye düsünüyorum.
Yazdýklarým asla tavsiye niteliginde deðildir..
Yer Ýmleri